20.000 lei poti castiga cu promotia “Bara de aur” de la NetBet

0

In luna septembrie a anului 2017 golurile conteaza mai putin. Spun asta deoarece la Netbet se desfasara o etapa a promotiei in care daca sutezi in bara transversala primesti un premiu de 20.000 RON. Nu e chiar asa simplu sa faci acest lucru, dar daca citesti articolul vei afla ca nu este nici foarte dificil.In prima faza trebuie sa intri pe link-ul special https://biletu-zilei.com/inscrie-te-AICI-la-concursul-bara-de-aur si sa dai click pe butonul Inscriere.

Dupa aceea trebuie sa plasezi pariuri single (un meci pe bilet) la Netbet in perioada 22 august – 18 septembrie 2017. Pentru fiecare 1 euro (echivalentul in RON la cursul valutar al zilei) pariati vei primi un punct. Cu cat aduni mai multe puncte cu atat vei fi mai sus in clasament.

Primii 3 clasati la finalul competitiei vor intra in marea finala. Acestia vor ajunge pe terenul Arenei Nationale in pauza super partidei dintre FCSB si Dinamo Bucuresti din cadrul etapei cu numarul 12 din Liga 1. Si nu numai atat, impreuna cu alti 2 concurenti veti suta de la 20 de metri in incercarea de a lovi bara transversala. Vei avea 2 incercari la dispozitie sa lovesti bara iar daca reusesti s-o faci atunci vei fi marele castigator al unui premiu in valoare de 20.000 RON.

Inscrie-te AICI la NetBet si intra in cursa pentru 20.000 RON!

Salvează

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here