3 cote de 10 pentru acest weekend! Tu pe care o alegi?

192

O casa de pariuri online ofera nu mai putin de 3 cote de 10 pentru acest weekend, pariind pe echipe favorite. Singura “problema” este ca poti beneficia de una singura, la alegere, daca n-ai cont la casa de pariuri respectiva. Faza cea mai tare a promotiei este ca daca echipa pe care ai pariat nu castiga tu vei castiga, mai exact vei primi dublul mizei inapoi sub forma de pariu gratuit.

Cum obtii o cota de 10 in acest weekend?

In primul rand va trebui sa accesezi link-ul corespunzator din lista de mai jos si sa scrii in sectiunea “Cod bonus” din formularul de inregistrare codul bonus asociat meciului respectiv. Cele 3 link-uri si coduri sunt urmatoarele:

Daca vezi acest articol prea tarziu pentru a paria pe Liverpool poti alege pe Manchester United sau FCSB, iar daca intri in articol dupa ce a inceput meciul de pe National Arena atunci singura varianta ramasa este sa mizezi pe Manchester United.

Cum pariezi pentru a obtine cota marita?

Dupa ce ai deschis contul accesand link-ul corespunzator de mai sus si scriind codul bonus aferent cotei marite pe care ai de gand s-o joci va trebui sa faci prima depunere. Iti recomand o depunere de minim 40 RON pentru a profita la maxim de oferta. O precizare: este weekend si poate nu ai bani in contul bancar sau poate pur si simplu n-ai cont bancar; in aceasta situatie poti alege sa-ti alimentezi contul cu un Paysafecard cu o valoare minima de 50 RON.

Acum nu trebuie decat sa pariezi pe victoria echipei al carui cod bonus l-ai scris. Pariul trebuie jucat la cota normala din oferta de pariere. Daca vrei sa profiti la maxim de oferta iti recomand sa pariezi 40 RON.

Ce se intampla dupa terminarea partidei?

Exista 2 situatii mari si late: castigi sau pierzi pariul.

In situatia fericita in care castigi pariul imediat iti va fi creditat in cont castigul la cota normala. Diferenta pana la castigul calculat cu cota marita, adica diferenta pana la 400 RON daca alegi sa pariezi 40 RON iti va fi acordata sub forma de bonus in urmatoarele 48 de ore.

In situatia nefericita in care pierzi pariul in maxim 48 de ore vei primi in cont dublul sumei pariate de tine, respectand limita maxima de miza de 40 RON; adica daca mizezi 40 RON vei primi bonus 80 RON

Ce conditii de rulaj are bonusul?

Conditiile de rulaj difera in functie de starea pariului tau.

Daca pariul va fi castigat si vei primi bonus diferenta pana la castigul calculat cu cota 10 va trebui sa rulezi acel bonus de 4 ori pe cote de cel putin 1.60 inainte de a putea solicita o retragere

Daca pariul va fi pierdut si vei primi rambursare dublul mizei va trebui sa rulezi acel bonus de 6 ori pe cote de cel putin 1.60 inainte de a putea solicita o retragere.

Ce mai trebuie sa stii despre promotie?

Depunerile facute prin Skrill si Neteller NU se califica pentru promotie.
Daca scrii unul din cele 3 coduri bonus nu vei mai putea beneficia de pachetul de bun-venit al casei de pariuri.

Vrei cota 10 pentru Liverpool la Watford, pentru FCSB cu Astra sau pentru Manchester United cu West Ham? Da click pe link-ul corespunzator de mai jos si o vei obtine!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here