5 săptămâni speciale pentru clienții Betano

0

Dacă ai cont la Betano sau dacă dai click aici și te înregistrezi acum vei avea 5 săptămâni speciale. Vei putea câștiga una dintre cele 5 mașini puse la bătaie, dar și mii de rotiri gratuite și sute de free bet-uri.

Pe 5, 12, 19 și 26 mai 2021 la ora 17:00 vor avea loc 4 extrageri transmise în direct pe canalul de Youtube Betano România. La fiecare dintre ele se vor acorda următoarele premii:

  • Locul 1 – Mercedes-Benz GLA 200 (pe site-urile de profil are un preț de 47.000 euro).
  • Locurile 2-100 – câte un free bet în valoare de 500 RON și câte 500 de rotiri gratuite la Book of Dead.

Cum poți intra în concurs?

Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ și loghează-te în contul Betano. După ce te-ai logat dă click pe butonul Înscrie-te acum din pagina respectivă.

Pentru fiecare 50 RON jucați pe betano.com vei primi un tichet la extragere. Poți obține maxim 50 de tichete pe zi. Iar dacă îndeplinești condițiile din Calendarul Aniversar Betano tichetele vor fi dublate și astfel vei putea obține până la 100 de tichete pe zi.

Ține cont că în cazul biletelor jucate la Betano pariuri tichetele sunt luate în considerare la momentul stabilirii biletului, dacă au doar pronosticuri cu cota minimă 1.50. De exemplu dacă marți joci un bilet cu 3 evenimente și el va fi stabilit câștigat / pierdut joi atunci acel bilet va fi calculat pentru ziua de joi.

Înscrie-te ACUM la promoție și următorul Mercedes-Benz GLA 200 poate fi al tău!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here