Freebet FĂRĂ DEPUNERE de 50 RON la Betano

0

Ne așteaptă o perioadă foarte încărcată din punct de vedere fotbalistic. Practic până la finalul lunii zi de zi vom avea parte de meciuri interesante în campionatele de top sau în Liga Campionilor sau Europa League.

În aceste condiții oferta celor de la Betano România este de neratat dacă nu ai cont la acest operator. Ține cont că oferta este valabilă doar până în data de 28 februarie 2021!

50 Lei Freebet

Ce trebuie să faci ca să iei 50 RON fără depunere?

În primul rând trebuie să dai click pe ACEST LINK SPECIAL și să te înscrii la Betano.

În următoarea zi vei primi în cont un pariu gratuit de 50 RON.

Vei putea utiliza pariul gratuit dacă faci verificarea contului în MAXIM 7 zile de la data înregistrării.

Respectivul pariu de 50 RON îl vei putea utiliza pentru a plasa un bilet pe fotbal. În cazul în care respectivul bilet va fi câștigat în cont vei primi profitul cash.

De exemplu, dacă joci biletul zilei azi și acesta are o cotă de 3 în cazul în care vei câștiga biletul plasat cu pariul gratuit în cont vei rămâne cu 100 RON, bani reali, care nu alte condiții de rulaj.

Și dacă ai fost mulțumit de oferta agenției vei putea după aceea să beneficiezi și de bonusul Betano la prima depunere. Acesta este compus din dublarea primei depuneri, până la maxim 500 RON, la care se adaugă și un pariu gratuit de până la 500 RON.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Zamfi
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
21 din 3168%+331.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here