Arsenal – Everton ! Un pariu de doar 10 RON iti aduce 500 RON castig

0

Super duel si o super promotie avem duminica in Premier League, intre Arsenal si Everton. Trebuie neaparat sa afli ca la casa de pariuri online Netbet poti castiga 500 RON cu doar 10 lei investiti in meciul de pe Emirates. Nu trebuie decat sa pariezi pe rezultat final.
Iti spun din start ca eu voi paria pe tunari la aceasta disputa, una care mi se pare previzibila. Nu este nicio problema si daca mergi pe Everton, promotia putand fi accesata pe orice rezultat.
NetBet iti ofera o cota de 50.0 la derby, una pe care o vei obtine urmand indciatiile mele de mai jos. Nu ai ce pierde daca inca nu ai un cont la acest operator de pariuri.

CLICK AICI pentru a paria la cota 50.0 pe Arsenal – Everton!

Arsenal Everton 1

Ce trebuie sa faci si cum functioneaza?

Intra pe acest link special al promotiei https://biletu-zilei.com/Profita-AICI-de-o-cota-50-pe-Arsenal-Everton. De acolo, deschide un cont nou la casa de pariuri, iar la ultimul pas din formularul de inscriere completeaza codul bonus COTA50.
Efectueaza prima depunere (NU prin Skrill sau Neteller) si Netbet, pre-meci, maxim 10 RON, pe rezultat final (1×2) la jocul dintre Arsenal si Everton de duminica. Vei primi cota marita de 50.0 pentru selectia ta.

Cum primesti banii ?

Daca pariul plasat de tine este verde, o sa primesti initial profitul conform cotei normale de pe site. Diferenta pana la cota de 50.0 marita o vei primi ulterior, in maxim 72 de ore, sub forma de bonus.

Ce trebuie sa mai stii?

IMPORTANT !! Atunci cand efectuezi depunerea in cont, fa-o doar prin card, cont bancar sau Paysafe.
Retine ca oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi si o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri. 
Bonusul primit pentru cota de 50.0 este valabil timp de sapte zile din momentul creditarii si trebuie pariat doar de patru ori la cota de minim 1.60, inainte de a inregistra o cerere de retragere.

CLICK AICI pentru a paria la cota 50.0 pe Arsenal – Everton!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here