Asigurare pentru pariurile multiple la Netbet

0

Fara doar si poate fiecare dintre noi am pierdut un bilet din cauza unui singur pronostic. Tocmai de aceea casa de pariuri online Netbet s-a gandit sa ramburseze integral pariurile pierdute pe un singur meci. Despre ce este vorba iti voi spune in cele ce urmeaza.

Asigurare combi la Netbet
Daca joci la Netbet bilete multiple formate din MINIM 5 pronosticuri si unul dintre ele este pierdut miza iti va fi returnata sub forma de bonus. Pentru a primi bonusul trebuie sa trimiteti un email la la adresa contact@netbet.com cu subiectul “Asigurare combi” si numarul de referinta al pariului. Mailul trebuie trimis in decurs de 7 zile de la stabilirea pariului. Fiecare eveniment de pe bilet trebuie sa aiba cota mai mare de 1.40.

Valoarea maxima a mizei rambursate este de 100 RON. De asemenea se restituie mizele pierdute pe un singur meci doar daca suma jucata pe bilet este de cel putin 20 RON.

Aceasta este returnata sub forma de bonus care trebuie rulat de trei ori pe evenimente sportive cu cote de cel putin 1.60 (pariurile combinate si cele tip sistem trebuie sa aiba fiecare selectie aceasta cota minima).

Pariaza acum in siguranta la Netbet!

Salvează

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here