Barcelona, Manchester United si FCSB iti pot aduce 1.000 RON

0

barcelona-manchester-fcsb-1000-ron

3 case de pariuri online ti-au pregatit 3 super oferte. Poti beneficia de ele daca n-ai cont la agentiile de pariuri respective. Datorita acestor oferte vei paria doar 150 RON pe Barcelona, Manchester United si FCSB iar daca cele 3 formatii vor confirma calculele hartiei castigurile vor fi impresionante. Dar sa le luam pe rand.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBN47. Dupa aceea depune 50 RON si joaca-i pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in deplasarea de la Getafe.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 50 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe victorie Manchester United in meciul cu Everton (poti juca orice alt pronostic doresti tu care sa aiba cota minima 1.20; meci de duminica din Anglia Premier League).

La casa de pariuri online 3 deschide cont AICI si dupa aceea depune 50 RON. Joaca-i pe primul pariu pe victorie FCSB in meciul cu Gaz Metan Medias.

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 vei primi imediat cei 50 RON sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi inca 200 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 vei primi imediat 66 RON cash (daca joci pe victorie Manchester United si cota va fi aceiasi ca acum si cand joci tu pariul) si pana cel tarziu miercuri seara vei primi un bonus reprezentand diferenta dintre 500 RON si castigul deja creditat. Bonusul va trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. In caz ca nu iese pariul vei primi 100 RON sub forma de bonus (conditii de rulaj: 6x cota 1.60+).

Daca iese pariul jucat la agentia 3 vei primi 67.5 RON cash imediat (daca cota pentru victoria lui FCSB va fi tot 1.35 cand plasezi tu pariul) iar diferenta pana la 250 RON iti va fi acordata sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata doar de 3 ori pe cote de minim 1.50 in urmatoarele 7 zile de la creditare.

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona, Manchester United si FCSB castiga toate vei lua nu mai putin 1.000 RON.

Partea cea mai tare este ca daca-ti iese unul dintre pariurile cu cota 5 (Barcelona sau FCSB) vei avea castiguri de 350 RON (iese una din cotele de 5, sa zicem, castigi 250 RON si la cota 10 primesti 100 RON bonus), asta in conditile in care tu ai investit 150 RON.

Iar daca niciuna dintre cele 3 nu va castiga vei pierde doar 50 RON pentru ca la agentia 3 vei primi 100 RON.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here