Barcelona si Napoli iti pot aduce azi 675 RON cu doar 15 RON pariati!

0

Vrei sa faci astazi profit la pariuri foarte usor? Crezi ca Barcelona o bate pe Leganes iar Napoli castiga in fata celor de la Parma? Pe aceste doua partide poti avea un castig de 675 RON la casele de pariuri prezentate de mine in acest articol. Partea buna este ca nu trebuie sa investesti decat 15 RON. Suna bine nu-i asa?

Barcelona si Napoli iti pot aduce azi 675 RON cu doar 15 RON pariati

Eu cred ca cei doi granzi au meciuri facile, iar diferenta de calitate intre ei si adversari este imensa. Barca da de ultima clasata in La Liga, in timp ce Napoli da de o nou-promovata pe San Paolo.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBNFU. Dupa aceea depune 5 RON si joaca-i pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in deplasarea de la Leganes din aceasta seara.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 10 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe orice rezultat final la meciul dintre Napoli si Parma din Serie A.

Ce se intampla mai departe?      

Daca iese pariul jucat la agentia 1 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat castigul conform cotei normale sub forma de bani cash, iar in ulterior vei primi restul pana la 175 RON sub forma de bani bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat castigul conform cotei normale alese, iar restul castigului pana la 500 RON il vei primi sub forma de bonus. Bonusul trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60 inainte de a fi retras.

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona si Napoli vor castiga tu vei incasa nu mai putin 675 RON, cu doar 15 RON investiti.

Daca doar Barcelona va castiga atunci la agentia 1 vei lua 175 RON. Deci, ai un profit de 150 RON per total.

Daca iti iese pariul doar la agentia 2 vei lua 500 RON si astfel ai facut profit 485 RON!

Iar daca niciunul din cele 2 pariuri nu este castigator, pierderea este minima, de doar 15 RON.

Pariaza AICI pe Barcelona cu Leganes la cota 35.0 !!

Click AICI si pariaza pe Napoli – Parma la cota 50.0 !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here