Bayern Munchen – Leipzig, asigurare pentru pariuri live si pre-live la Netbet

81

Cel mai atractiv meci al etapei a 16-a din Germania Bundesliga va avea loc miercuri de la ora 21:00 intre primele doua clasate, Bayern Munchen si Leipzig.

Casa de pariuri pe net Netbet iti ofera posibilitatea sa plasezi un pariu live sau pre-meci fara risc pe derbyul de pe Allianz Arena.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a plasa acest pariu fara risc:

  1. Acceseza acest link si deschide un cont Netbet
  2. Fiind logat in cont intra in sectiunea promotii, acceseaza promotia pentru meciul Bayern Muchen – Leipzig si in pagina nou deschisa da click pe butonul Inscriere.
  3. Dupa aceea joaca un pariu pre-meci (pe rezultatul final 1×2) sau live (orice tip de pariu) care sa contina doar meciul Bayern Munchen – Leipzig. Atentie! Pariurile plasate folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru promotie!

Pentru a avea parte de cashback 100% miza pariului tau trebuie sa fie cuprinsa intre 50 si 100 RON. Daca miza va fi mai mica nu te vei califica pentru promotie, iar daca va fi ma mare nu vei primi inapoi decat 100 RON.

Bonusul, daca va fi cazul, va fi creditat pana cel tarziu vineri seara si va trebui rulat de 6 ori pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60. Cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la creditare.

Daca se inregistreaza o cerere de retragere inainte de a termina rulajul bonusul si castigurile de pe urma acestora vor fi anulate.

Acceseaza acum contul Netbet pentru a paria fara risc pe derbyul etapei din Bundesliga!

Salvează