Betano promoții CM 2022

Scris de Laur198518/12/2022

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar se apropie de start, motiv pentru care și promoțiile încep să "curgă". Una dintre cele mai active case de pariuri online la acest capitol este Betano.

În continuare vei afla toate promoțiile de care poți beneficia la Betano pariuri înainte și pe perioada turneului final.

Golul de Aur îți aduce zilnic premii

Dacă ai contul Betano verificat și minim o depunere în ultimele 7 zile ești eligibil pentru promoția denumită Golul de Aur.

În fiecare zi vei putea trage la poartă ca să câștigi Jetoane de Aur, Rotiri Gratuite Betano și Free Bet-uri fără condiții de rulaj.

Pariază pe golgheterul CM și câștigă rotiri gratuite

Ca să participi la această promoție intră pe pagina FAN JUCĂTOR din secțiunea Oferte de pe betano.com și acolo apasă pe butonul verde PARTICIPĂ.

După aceea pariază minim 50 lei pe piața Cupa Mondială 2022 - Golgheter.

De fiecare dată când jucătorul pe care ai pariat va marca la CM 2022 (în timpul regulamentar, fără reprizele de prelungiri și penalty-uri la meciurile eliminatorii) vei primi în cont 50 de rotiri gratuite. Partea bună este că dacă jucătorul pe care ai mizat va marca mai multe goluri într-un joc vei primi mai multe calupuri de rotiri gratuite.

Rotirile gratuite vor trebui utilizate în maxim 48 de ore de la acordare.

Poți alege un singur jucător pe care să pariezi că va fi golgheterul turneului până cel târziu în data de 24 noiembrie 2022 la ora 23:59.

Pariază pe câștigătoarea CM 2022 și câștigă free bet-uri

Ca să participi la această promoție intră pe pagina FAN ECHIPĂ din secțiunea Oferte de pe betano.com și acolo apasă pe butonul verde PARTICIPĂ.

După aceea plasează un pariu cu miza minimă 50 lei pe piața Cupa Mondială 2022 - Câștigător.

De fiecare dată când echipa pe care ai pariat va câștiga (în timpul regulamentar) vei primi în cont un pariu gratuit în valoare de 20 RON.

Poți alege o singură echipă pe care să pariezi că va fi câștiga Cupa Mondială până cel târziu în data de 24 noiembrie 2022 la ora 20:59.

Betano Master

La Betano Master ediția de Mondial poți câștiga o parte din marele premiu în valoare de 1.000.000 lei dacă vei avea 31 de predicții corecte consecutive. În plus cei mai bine clasați 3000 de jucători (cei care au seriile cele mai lungi) vor primi o parte dintr-un fond de premii în valoare de 50.000 lei.

Asigurare la 0:0

Pariază pre-meci pe pauză / final sau scor corect și dacă partida se va încheia cu același scor de la început vei primi miza înapoi.

Promoția este valabilă doar pentru pariurile simple!

Avans de 2 goluri

Pariază pe rezultatul final al oricărei partide de la Campionatul Mondial și dacă formația pe care ai pariat va conduce cu 2 goluri vei câștiga, indiferent ce se va întâmpla în meciul respectiv până la final.

MegaCote

La meciurile de la CM 2022 vei beneficia de Mega Cote pentru pariuri pe rezultatul final. Vei găsi meciurile respective în oferta Betano cu simbolul MC în dreptul lor.

Acestea sunt promoțiile pregătite pe Betano pentru Mondial. De toate poți beneficia atât dacă pariezi din browser, cât și din aplicația Betano.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: