Bonus Betano pentru Cupa Mondiala: pariaza cu mai putine riscuri pe rezultatul final

0

Ziua si oferta promotionala la Betano pe Cupa Mondiala ! Nu trebuie sa ratezi un bonus al operatorului pe toata durata turneului final. Acum, daca ai plasat un pariu pe rezultat final la orice meci, iar echipa ta conduce, o sa castigi pariul inainte de finalul meciului.
Sunt sigur ca ai pierdut de atatea ori pe rezultat final si nu ai putut sa te feresti de surprize, insa iata ca acum nu vei mai avea aceasta problema. Citeste mai jos pas cu pas tot ce trebuie facut si o sa vezi cat de simplu este totul.

CLICK AICI si pariaza cu mai putine riscuri pe Cupa Mondiala !

Bonus Betano pentru Cupa Mondiala pariaza cu mai putine riscuri pe rezultatul final

Care este mecanismul promotiei?

  • CLICK AICI.
  • o sa ajungi direct pe pagina Betano, iar de acolo intra in contul tau. Daca inca nu ai un cont Inregistreaza-te AICI.
  • Plaseaza un pariu pre-meci, pe victoria unei echipe, iar daca favorita ta are in orice moment un avantaj de doua goluri, atunci pariul tau este considerat automat drept unul castigator, chiar daca eventual, pana la sfarsitul meciul rezultatul ti-ar fi nefavorabil.

Ce trebuie sa mai stii?

Tine cont de faptul ca sunt eligibile la promotie doar pariurile inainte de inceperea meciului, pe bilet simplu, la piata “Rezultat final (1 sau 2)”. Sunt eligibile pariuri din urmatoarele ligi : Cupa Mondiala 2018, Champions League, Europa League, Premier League Anglia, Serie A Italia, Primera Division Spania, Bundesliga Germania si Liga 1 BETANO Romania.
Promotia se aplica doar pe rezultatul in timpul regulamentar (cele 90 minute).
Oferta nu se aplică pariurilor încasate prin Cash Out.Castigurile vor fi creditate in contul tau Betano in cel mult 30 de minute dupa ce golul castigator a fost marcat.
Daca pariul tau este achitat in conformitate cu promotia, nu va mai fi achitat înca o data conform selectia ta este castigatoare la finalul meciului.

CLICK AICI si pariaza cu mai putine riscuri pe Cupa Mondiala !

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here