Brazilia – Belgia; ia acum bonusul special de 25 RON la Betfair

0

Primul soc din faza sferturilor Cupei Mondiale va avea loc vineri, intre Brazilia si Belgia, doua echipe care au demonstrat ca sunt pregatite sa se bata pentru trofeu. O astfel de partida nu poate trece neobservata la casa de pariuri online Betfair, asa ca ea iti ofera un bonus special de 25 RON.
Nu trebuie decat sa pariezi pe marele meci. La ce oferta bogata avem cu siguranta ca vei gasi si tu un pariu cat mai potrivit. Nu ezita si vezi mai jos pas cu pas tot ce trebuie sa faci pentru a accesa cadoul casei de pariuri.

CLICK AICI si pariaza la Betfair pe Campionatul Mondial; Primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Brazilia Belgia ia acum bonusul special de 25 RON la Betfair

Care este mecanismul promotiei?

  • CLICK AICI si vei ajunge direct pe pagina Betfair. Intra in contul tau, sau daca inca nu ai unul, Inregistreaza-te acum si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu simplu, LIVE, de minim 50 RON la confruntarea dintre Brazilia si Belgia de la Cupa Mondiala, la cota de cel putin 1.50.

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii

Indiferent de rezultatul pariului plasat, tu vei primi un bonus de 25 RON sub forma de pariu combinat la Betfair, pe care il poti folosi pe pe orice meci din fotbal din oferta.

Ce trebuie sa mai stii?

Participa pentru bonus doar pariurile plasate pe meciul mentionat de mine, pe bilet simplu si LIVE. Un cont poate accesa o singura data promotia.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta.
Pentru utilizarea bonusului nu exista cerinte de cota minima.
Bonusul primit nu poate fi retras ca numerar si trebuie folosit pe Betfair Sportsbook, in termen de doua zile de la creditare. Castigurile obtine din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte.

CLICK AICI si pariaza la Betfair. Primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here