Ce alegi, cota 10 Bayern cu Leverkusen sau cota 10 Real Madrid cu Villarreal?

0
254

Real Madrid vs Villarreal si Nantes vs PSG sunt 2 meciuri pe care pariorii le vor avea mai mult ca sigur pe bilete in acest final de saptamana. In cazul in care vrei sa pariezi pe madrileni sau pe parizieni citeste cu atentie acest articol.

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:15, pe Santiago Bernabeu Nou Real Madrid este mare favorita in disputa cu Villarreal. Chiar si asa, diferenta din clasament dintre cele doua formatii este de doar 4 puncte, e drept ca in Realul pe langa avantajul acesta are si un meci in minus. Crezi ca vor reusi madrilenii sa “scufunde” “Submarinul galben”?

Duminica seara, de la ora 22:00, se va disputa ultimul meci al etapei din Ligue 1. Liderul autoritar PSG este favorit in duelul cu ocupanta locului 5, Nantes. Crezi ca vor reusi parizienii sa obtina a 16-a victorie consecutiva in fata “canarilor”?

Daca ai raspuns afirmativ la una din intrebarile de mai sus atunci da click pe link-ul de mai jos, corespunzator echipei alese de tine, deschide cont la casa de pariuri  si vei beneficia de castiguri imbunatatite, daca pariul va fi castigat.

Cele 2 link-uri si sunt urmatoarele:

Ambele formatii au cote imbunatatite de 10, dar trebuie sa alegi doar una dintre ele. Tu va trebui sa joci PRIMUL PARIU la agentie cu maxim 50 RON la cota normala din oferta casei de pariuri. Daca pariul va fi castigator vei primi imediat suma pariata de tine, iar in cel mult 72 de ore iti va fi creditata in cont si diferenta pana la castigul cu cota marita, sub forma de bonus.

De exemplu daca te inregistrezi la Fortuna de pe link-ul pentru cota marita a Realului, pariezi 50 RON pe elevii lui Zidane si iese pariul vei primi imediat 61.11 RON si pana marti seara vei mai primi un bonus de 438.89 RON. Daca in schimb te inregistrezi accesand link-ul pentru cota marita a PSG si pariezi 50 RON pe parizieni iar pariul va fi castigator vei primi imediat 62.5 RON si pana miercuri seara vei mai primi un bonus de 437.5 RON.

Daca pariul va fi castigator suma bonus va trebui rulata de 5 ori pe cote de minim 1.50 in decurs de 7 zile de la creditare. In situatia nefericita in care pariul nu va fi castigator suma rambursata va trebui rulata tot de 5 ori pe cote de minim 1.50, dar ai la dispozitie 30 de zile pentru a face rulajul.

Vrei cota 10 pentru Real Madrid cu Villarreal sau cota 10 pentru PSG cu Nantes? Da click pe link-ul corespunzator de mai jos si o vei obtine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here