Ce alegi, cota 8 pentru victorie Liverpool cu Porto sau cota 15 pentru victorie FCSB cu Lazio?

0
145

Ce alegi, cota 8 pentru victorie Liverpool cu Porto sau cota 15 pentru victorie FCSB cu Lazio? 1

Porto vs Liverpool si FCSB vs Lazio sunt 2 meciuri pe care pariorii le vor avea mai mult ca sigur pe bilete in aceasta prima saptamana din 2018 cu meciuri din cupele euroepene. In cazul in care vrei sa pariezi pe “cormorani” sau pe fcsbisti citeste cu atentie acest articol.

Miercuri seara, de la ora 21:45, pe Estadio do Dragao Liverpool este favorita la Betano in disputa cu FC Porto. Crezi ca vor reusi “cormoranii” sa doboare “dragonii” si sa ia o optiune serioasa la calificarea in sferturile de finala?

Joi seara, de la ora 22:05, FCSB va disputa primul meci in cupele europene din 2018, adversara urmand sa-i fie gruparea italiana Lazio. Crezi ca vor reusi bucuresteni sa produca surpriza si sa castige confruntarea de pe National Arena?

Daca ai raspuns afirmativ la una din intrebarile de mai sus atunci da click pe link-ul de mai jos, corespunzator echipei alese de tine, deschide cont la casa de pariuri  si vei beneficia de castiguri imbunatatite, daca pariul va fi castigat.

Cele 2 link-uri si sunt urmatoarele:

https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Liverpool-cu-Porto-la-cota-8

https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-FCSB-cu-Lazio-la-cota-15

Ambele formatii au cote imbunatatite, Liverpool primind cota 8, iar FCSB cota 15. Trebuie sa alegi doar una dintre ele.

Va trebui sa joci PRIMUL PARIU la agentie cu maxim 50 RON la cota normala din oferta casei de pariuri, in sectiunea Sportsbok. Daca pariul va fi castigator vei primi imediat suma pariata de tine, iar in cel mult 24 de ore iti va fi creditata in cont si diferenta pana la castigul cu cota marita, sub forma de bonus.

De exemplu daca te inregistrezi de pe link-ul pentru cota marita a englezilor, pariezi 50 RON pe elevii lui Klopp si iese pariul vei primi imediat 115 RON si pana joi seara vei mai primi un bonus de 285 RON. Daca in schimb te inregistrezi accesand link-ul pentru cota marita a FCSB-ului si pariezi 50 RON pe bucuresteni iar pariul va fi castigator vei primi imediat 216.5 RON si pana vineri seara vei mai primi un bonus de 533.5 RON.

Pe oricare formatie ai paria suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de minim 1.20, in decurs de 30 de zile de la creditare, cu precizarea ca la pariurile castigate din bani bonus in cont va ramane profitul.

Vrei cota 8 pentru victorie Liverpool la Porto sau cota 15 pentru victorie FCSB cu Lazio? Da click pe link-ul corespunzator de mai jos si o vei obtine!

https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Liverpool-cu-Porto-la-cota-8

https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-FCSB-cu-Lazio-la-cota-15

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here