Cel mai simplu concurs de pronosticuri este aici!

242

A inceput anul 2017 de aproape 10 zile dar concursul cu premii de zece de mii de lei continua la aceasta agentie de pariuri pe internet. Mecanismul de participare la el este destul de simplu, iar daca vei citi cu atentie ceea ce-ti voi spune in continuare te vei convinge de acest lucru.

Pentru a participa la concurs trebuie sa:

  1. Ai cont la aceasta casa de pariuri online
  2. Intri in sectiunea Promotii
  3. Accesezi pagina promotiei Predictorul Fotbalului
  4. Bifezi pronosticurile tale (1, X sau 2) pentru cele 12 meciuri propuse si dai click pe butonul TRIMITE.
  5. Confirmi participarea la concurs prin plasarea unui singur pariu in ziua respectiva (ziua este considerata intervalul orar 2:00 – 1:59). Nu conteaza miza (minim 2 RON) si nu conteaza cota.

Premiile oferite variaza in functie de numarul de pronosticuri prinse din totalul de 12, dupa cum urmeaza:

  • 8 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 5 RON
  • 9 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 10 RON
  • 10 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 15 RON
  • 11 pronosticuri corecte – 8.500 RON cash
  • 12 pronosticuri corecte – 45.000 RON cash

Premiile pentru 8, 9 si 10 pronosticuri se acorda indiferent de numarul castigatorilor. Premiile in bani cash pentru 11 si 12 pronosticuri corecte se impart intre numarul total al castigatorilor. Pariurile gratuite vor fi creditate in urmatoarea zi dupa ce ultimul meci din runda s-a terminat. Premiile in bani cash vor fi creditate in maxim 24 de ore de la terminarea ultimului meci al rundei.

La runda actuala (cea cu numarul 153) se poate participa pana pe 13 ianuarie inclusiv. Asta inseamna ca ai 5 sanse de a castiga marele premiu de 45.000 RON. Nu uita sa confirmi varianta jucata plasand un pariu pe bani reali.

In final vreau sa-ti prezint si una dintre variantele jucate de mine pentru aceasta runda. Mai jos ai sectiunea de comentarii unde te astept sa ne prezinti si varianta ta. Avand mai multe variante poate reusim sa facem impreuna varianta castigatoare!

Participa acum la Predictorul Fotbalului, cel mai tare concurs de pronosticuri din Romania!