Cel mai tare pariu al inceputului de saptamana este aici si are cota 10!

0

pariul saptamaniiAvem in fata 2-3 zile in care oferta fotbalistica este mai putin atractiva, asa ca ne orientam catre tenis, acolo unde s-a intrat in a doua saptamana de la US Open. De aici vine si unul dintre cele mai bune pariuri din aceasta saptamana, pariu de care insa nu poate beneficia toata lumea. 

Oferta este exclusiva in Romania la aceasta casa de pariuri si este limitata doar pentru clientii noi.

Agentia ofera cota 10 pentru victoria lui Roger Federer in duelul cu John Millman. De super cota oferita elvetianului poti beneficia daca urmezii pasii de mai jos:

Pasul 1: Dai CLICK AICI si deschizi cont la casa de pariuri
Pasul 2: Faci prima depunere cu cardul (celelalte metode de plata nu sunt acceptate)
Pasul 3: Joci PRIMUL pariu pe victorie Federer cu Millman cu o miza de 50 lei la cota normala din oferta de pariere (acum are cota 1.03). 

Daca iese pariul primesti imediat castigul la cota normala, iar diferenta pana la 500 lei iti va fi acordata sub forma de bonus pana joi seara. Acest bonus va trebui rulat ulterior de 4 ori pe bilete cu cote de cel putin 1.60, in decurs de maxim 7 zile de la creditare!

Ai ratat sansa de a paria pe Federer cu Millman?

Nici o problema! Poti paria pe orice meci de simplu de la US Open (doar pariuri pe jucatorul / jucatoarea invingatoare) si daca respecti pasii de mai sus vei beneficia de asemenea de o cota de 10. 

Iar daca ai cont la operatorul de pariuri care ofera cota 10 pentru un pariu pe US Open atunci poti da link-ul special (https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-US-Open-la-cota-10) unui prieten care pariaza si care n-a incercat inca serviciile acestei agentii si astfel va putea el sa castige 500 lei pariind 50 lei pe o cota chiar si de 1.01. 

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here