Crezi ca poti indica corect primii marcatori din 6 meciuri? Incearca-ti norocul la un concurs gratuit cu premii de 1.000.000 RON

52

La aceasta casa de pariuri online avem parte de un concurs la care participarea este GRATUITA! Nu trebuie decat sa ai cont la agentie (poti deschide unul accesand link-ul precedent).

Logat fiind in cont acceseaza de pe prima pagina din sectiunea Sportsbook promotia denumita GOLDEN GOALS – Castiga 1 milion RON.

Acum se va deschide pagina unde sunt prezentate informatiile despre promotie si unde trebuie sa dai click pe butonul “Joaca acum“.

Vei fi redirectionat catre o pagina unde ai alte informatii despre promotie si unde trebuie sa dai din nou click pe “Joaca acum“.

In acest moment se va deschide o pagina de forma celei de mai jos (vezi partea finala a articolului), acolo unde trebuie sa selectezi primii marcatori din cele 6 meciuri propuse de casa de pariuri. De asemenea, pentru o eventuala departajare este necesar sa raspunzi si la intrebarea de departajare.

Premii

Premiul pentru competitia Jackpot este de 1.000.000 RON si va fi suplimentat in fiecare runda cu cate 100.000 RON daca n-a fost castigat. Acest premiu se acorda participantului care anticipeaza corect primul marcator la toate cele 6 partide propuse. Daca 2 sau mai multi participanti indica corect marcatorii premiul va fi impartit in mod egal intre acesti participanti.

Premiul pentru competitia pe runda se va acorda daca jackpotul nu este castigat si are o valoare de 10.000 RON. Acest premiu va fi acordat participantului care anticipeaza corect primul marcator la cele mai multe dintre cele 6 partide propuse. Daca 2 sau mai multi participanti au acelasi punctaj atunci departajarea se va face pe banza intrebarii departajare. Daca si dupa aceasta departajare nu se poate face o diferenta atunci premiul va fi impartit in mod egal. Primilor 10 clasati in clasamentul fiecarei runde li se mai acorda de asemenea un bonus de cate 100 RON (miza pariurilor nu va fi returnata la pariurile plasate din acest bonus).

Premiul pentru competitia clasament total se va acorda la finalul tuturor rundelor din sezonul 2017/18 din Anglia Premier League iar liderul final, cel care va avea cele mai multe predictii corecte pe primul marcator va castiga 10.000 RON. In caz de egalitate castigator va fi desemnat cel care are cea mai apropiata anticipare la intrebarea de departajare din runda finala.

Nu rata prima etapa! Participa pana la ora 16:55 printr-un CLICK AICI!

Ce mai trebuie sa stii?
  • Daca jucatorul ales de tine nu joaca in meciul respectiv ramai in continuare cu sanse de a castiga premiul pe runda de 10.000 RON dar nu si jackpotul saptamanal. Prin urmare verifica echipele probabile pentru a vedea daca jucatorii pe care ai de gand sa-i alegi sunt anuntati printre titulari.
  • Premiile pentru competitia pe runda si jackpot vor fi creditate in maxim 48 de ore de la incheierea rundei.
  • Trebuie sa ai contul verificat pentru a primi un premiu.
  • Predictiile trebuie trimise pana cu cel mult 5 minute inainte de startul fiecare runde si tot pana cu 5 minute inainte pot fi modificate selectiile deja facute.

Acum ca ai toate detaliile concursului, la care repet: participarea este complet gratuita (nu e nevoie de depunere, nu e nevoie de plasarea vreunui pariu, trebuie doar sa ai cont deschis la aceasta casa de pariuri online si sa-l verifici trimitand documentele solicitate), vreau sa-ti prezint meciurile pentru runda 1 precum si selectiile mele. Ar fi chiar tare ca din dorinta de a-ti prezenta aceasta promotie sa castig vreun milion de lei 🙂

Da CLICK AICI si intra in cursa pentru marele premiu de 1.000.000 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here