Daca n-ai pariat pana acum online si crezi ca Real va castiga finala citeste articolul!

0

real madrid liga campionilor

In cazul in care crezi ca Real Madrid va reusi sa cucereasca Liga Campionilor pentru a treia oara la rand iti recomand sa citesti cu mare atentie acest articol. Daca inca n-ai pariat la casele de pariuri prezentate in continuare vei avea sansa sa-ti faci o banca consistenta pentru pariuri, cu o investitie relativ mica.

Acest lucru este posibil datorita unor promotii exclusive existente la casele de pariuri online. Promotiile sunt valabile doar pentru persoanele care n-au cont la agentiile respective. Poti beneficia de toate, in cazul in care n-ai pariat pana acum la acele case, sau doar de o parte dintre ele.

Investitia maxima este una relativ mica, de 225 lei, in timp ce castigul eventual maxim este foarte mare, de 2.150 lei.

5 cote marite pentru succesul “albilor”

Cota 15 pentru victorie Liverpool (in timpul regulamentar)

cota 12 real madridLa o casa de pariuri poti paria 50 lei pe victoria madrilenilor in 90 de minute, iar daca pariul va fi castigator vei primi 600 lei.

Pentru a avea sanse sa obtii acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 1 (daca nu deschizi cont de pe acest link nu va fi completat automat codul promotional in formularul de inregistrare).
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe victorie Real Madrid in finala (timp regulamentar, 1×2), in sectiunea Sportsbook, la cota normala din oferta

Cota 10 pentru victorie Real Mdrid (in timpul regulamentar)

cota 10 liverpool casa 2O noua oferta pentru victoria “albilor” in timpul regulamentar. Daca pariul va fi castigator vei lua 500 lei, la o miza de doar 50 lei. Partea buna este ca vei primi 100 lei si daca pariul tau nu va fi castigator.

Pentru a avea sanse sa obtii acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 2, la cod bonus scrie COTA10 (atentie, nu depune prin Skrill/Neteller).
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe victorie Real Madrid in finala (timp regulamentar, 1×2), la cota normala din oferta

Cota 10 pentru Real Madrid castiga trofeul

cota 10 liverpool casa 3O alta agentie de pariuri ofera cota 10 pentru ca Real Madrid sa ridice trofeul (inclusiv dupa prelungiri sau penalty-uri). Astfel vei paria 50 lei si daca elevii lui Zidane vor castiga cupa, vei lua 500 lei. Partea buna este ca in cazul in care pariul va fi pierdut vei primi inapoi cei 50 de lei.

Pentru a putea obtine acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 3
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe Real Madrid castiga trofeul, la cota normala din oferta.

Cota 10 pentru Real Madrid castiga trofeul

cota 14 liverpool casa 4Inca o cota marita pentru Ronaldo&co, valabila si aceasta la fel ca si precedenta inclusiv daca se vor juca reprize de prelungiri si penalty-uri. Partea buna la aceasta promotie este ca primesti si bonus 100% din suma depusa prima data.

Pentru a putea obtine acest profit suplimentar urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 4
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 25 lei pe Real Madrid castiga trofeul, la cota normala din oferta.

Profit triplu pentru Real Madrid castiga trofeul

bonus admiral profit boostO casa de pariuri ofera profit triplu la primul pariu plasat, astfel poti castiga mai mult daca vei paria pe Real Madrid si Ronaldo&co vor castiga finala, indiferent cand o vor face.

Pentru a obtine profit triplu urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 5
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe Real Madrid castiga cupa, la cota normala din oferta.

Cat castigi in urma acestor 5 promotii?

Bun, presupunem ca s-a terminat finala si avem 3 scenari posibile. Le luam pe rand.

Varianta 1: Liverpool castiga trofeul

In acest caz toate cele 5 pariuri plasate ar fi pierdute, doar ca gratie promotiilor existente in loc de o pierdere totala de 225 lei se vor pierde mai putin bani. Mai exact doar 50 lei si practic se poate spune ca ai castigat 175 lei. Acest lucru se intampla deoarece la casa 2 vei primi 100 lei, la casa 3 iti vor fi acordati 50 lei, iar la casa 4 vei ramane cu bonusul de 25 lei.

Varianta 2: Real Madrid castiga finala dupa prelungiri sau penalty-uri

In situatia aceasta avem 100 lei bonus la casa 2, alaturi de 500 lei la casa 3, 375 lei la casa 4 si aproximativ 115 lei (in functia de cota jucata) la casa 5. Astfel, cu o investie de doar 225 lei vom avea in conturi 1.090 lei, adica profit net de 865 lei.

Varianta 3: Real Madrid castiga finala in timpul regulamentar

Aici totul e simplu. Toate cele 5 pariuri vor fi castigate si suma obtinuta va fi cu adevarat impresionanta, in conditiile in care miza totala a fost de 225 lei. Totalul maxim care poate fi obtinut este de aproximativ 1.915 lei (600+500+500+250+~115). Se observa ca profitul net este de 1.690 lei.

Ce mai trebuie sa stii

In toate situatiile sumele castigate vor fi sub forma de bonusuri care au anumite conditii de rulaj. Nu le mai detaliez aici deoarece le vei gasi pe site-urile gentiilor de pariuri daca accesezi linkurile din acest articol.

Concluzii

In conditiile in care sta sa inceapa si Campionatul Mondial de fotbal nu cred ca strica nimanui un supliment de pana la 2.150 lei pariind practic 225 lei pe cote ce nu depasesc 3.30.

Casa de pariuriBonusLink special
Casa 1Cota 12 victorie Real MadridPariaza AICI >>
Casa 2Cota 10 victorie Real MadridPariaza AICI >>
Casa 3Cota 10 Real Madrid castiga trofeulPariaza AICI >>
Casa 4Cota 10 Real Madrid castiga trofeulPariaza AICI >>
Casa 5Profit triplu Real Madrid castiga trofeulPariaza AICI >>

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here