Doar AICI Liverpool are cota 60 pentru o victorie cu Napoli!

0

Vezi aici cum poti sa pariezi pe victorie Liverpool cu Napoli la o super cota de 60! Dupa infrangerea cu 1-3 suferita in derby-ul cu Juventus, “napoletanii” nu au timp de respiro, deoarece primesc pe propriul teren vizita celor de la Liverpool. Crezi ca trupa lui Jurgen Klopp se poate impune pa Stadio San Paolo? Atunci mai jos te invat cum poti sa mizezi pe victoria cormoranilor la o cota speciala de 60 oferita de una din casele de pariuri online recomandate.

CLICK AICI si pariaza pe victorie Liverpool la cota 60.00!

cota 60 pentru victorie liverpool cu napoli

Ce trebuie sa faci?

  1. Deschide cont la casa de pariuri de pe urmatorul link special: https://biletu-zilei.com/cota-60-pentru-victorie-liverpool-cu-napoli
  2. La inregistrare introdu codul bonus: ZFBNFY.
  3. Efectueaza un prim depozit in contul tau de jucator.
  4. Plaseaza un pariu simplu pre-meci de 5 lei pe “Rezultat final – Liverpool” in meciul Napoli – Liverpool si primesti o cota speciala marita de 60.00!

Ce castigi?

In cazul in care “cormoranii” se impun in aceasta deplasare tu vei transforma o investitie de numai 5 lei intr-un castig total de 300 lei. Vei primi imediat in cont castigul calculat la cota normala de pe site, iar apoi in maxim 24 de ore primesti si restul de bani, sub forma de bonus.

Cum trebuie sa pariezi bonusul?

Banii bonus trebuie pariati o singura data, pe cote de minim 1.20. Ai la dispozitie 30 de zile pentru acest lucru. In urma pariurilor plasate cu bani bonus vei pastra in cont numai profitul generat.

Pariaza ACUM pe victorie Liverpool cu Napoli la cota speciala de 60!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here