FCSB – Poli Iasi, pariu de cota 1.57

0

Etapa a treia din Liga 1 debuteaza astazi, iar tu trebuie neaparat sa profiti de o oferta speciala  la Betfair. Operatorul iti ofera sansa de a paria gratuit 25 RON prin intermediul etapei din Romania.
Nu trebuie decat sa plasezi un bilet de cota minim 1.50 pe Liga 1. Suna bine nu-i asa? Eu am analizat oferta pe aceasta etapa si cred ca am gasit cel mai bun pariu, la disputa de duminica dintre FCSB si Poli Iasi. Propun o cota de 1.57 in care am foarte mare incredere. Tu poti paria orice altceva.

 

FCSB Poli Iasi

Ce trebuie sa faci?

Evident ca trebuie sa fii client Betfair. Daca inca nu ai un cont, Click aici si inregistreaza-te si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit + oferta speciala de care vorbeam.

Plaseaza un pariu simplu, LIVE sau PRE-MECI, pe orice meci din aceasta etapa de Liga 1, la orice piata de pariere cu cota de cel putin 1.50 si o miza de minim 50 RON.  Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 25 RON pe care sa il pariezi pe orice meci de fotbal.

Ce am pariat eu?

Eu cred ca promotia trebuie atacata pe partida celor de la FCSB cu Poli Iasi. Meciul se joaca duminica si eu consider ca pariul Victorie FCSB & sub 4.5 goluri, la cota 1.57, este cel mai potrivit.

Ce trebuie sa mai stii?

Poti alege orice meci din Liga 1 – etapa 3, de vineri pana luni.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta. O poti accesa o singura data.
Poti plasa si un pariu combinat, insa fiecare selectie sa aiba cota de minim 1.50.

Bonusul primit este valabil pana in data de 06.08.2018, inclusiv. El nu poate fi retras ca numerar dar castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile.

CLICK AICI si pariaza online la Betfair ! Primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here