FullBet de 20 lei la Betano daca pariezi pe semifinalele Campionatului Mondial de volei masculin

0

In acest final de saptamana se va decide “regina” lumii la volei masculin. Brazilia – Serbia va fi prima semifinala, de la ora 18:00, iar a doua finalista o vom afla in urma duelului de la ora 22:00 dintre Polonia si SUA. 

Cu ocazia acestor meciuri casa de pariuri online Betano a dat startul unei misiuni foarte interesante.

Care este misiunea?

volei betano final 4

Plaseaza 2 pariuri simple (un meci pe bilet), pre-meci, cu o cota minima de 1.70 per pariu si cu o miza minima de 20 RON per pariu si vei fi recompensat cu un FULLBET in valoare de 20 RON, indiferent daca pariurile vor fi castigate sau pierdute..

Pasii care trebuie urmati pentru a beneficia de oferta

  1. Logheaza-te in contul tau Betano inregistreaza-te aici; daca iti creezi acum cont iti recomand sa citesti articolul in care explicam ce bonus ofera Betano la prima depunere
  2. In partea de jos a website-ului iti va aparea un mesaj de tip pop-up, precum cel din imaginea de mai sus.
  3. Da click pe “Afla mai multe” 
  4. In pagina nou deschisa da click pe “Incepe misiunea” pentru a te inscrie la promotie (atentie, se poate intra in misiune pana la ora 22:00)
  5. Plaseaza 2 pariuri respectand cerintele specificate mai sus

Cand primesti full bet-ul?

In momentul in care cele 2 pariuri eligibile au fost validate in contul tau va fi creditat full bet-ul.

Ce trebuie sa stii despre fullbet?

  • Ca sa joci banii de Full Bet trebuie doar sa alegi cota/cotele (de la 1.50 in sus) pe care le vrei pe biletul de joc. Dupa aceea, peste butonul normal “PARIAZA ACUM” va aparea un buton suplimentar numit „FULL BET”, insotit de suma disponibila (20 RON). Da click mai intai pe butonul de „FULL BET” si abia dupa aceea da click pe butonul „PARIAZA ACUM”.
  • Full Bet-ul poate fi utilizat pe un bilet cu pariu simplu sau pe bilet multiplu si va trebui utilizat in intregime.

Diferenta dintre FullBet si FreeBet!

  • Daca pariul plasat din FullBet va fi castigator, atunci contul tau va fi creditat imediat cu toată suma, formata din castigul net + suma gratuita de pariere. 
  • Daca pariul plasat din FreeBet va fi castigator, atunci contul tau va fi creditat imediat cu profitul (castig total – suma gratuita de pariere)
  • De exemplu un fullbet castigat, de 200 RON, jucat pe cota 4 iti va aduce 800 RON, in timp ce un freebet castigat, de 200 RON, jucat pe cota 4 iti va aduce 600 RON.

Accepta misiunea AICI si pariaza pe meciurile de la CM de volei masculin!

Misiunile Betano – clientii agentiei vor avea parte constant de promotii atractive

Cu ocazia anumitor evenimente sportive agentia de pariuri va oferi clientilor sai posibilitatea de a obtine un bonus. Pentru a primi acest bonus este necesar sa indeplinesti o misiune. 

Cum afli daca este o misiune disponibila?

O varianta ar fi sa urmaresti site-ul nostru, deoarece atunci cand se lanseaza o noua misiune te vom anunta. 

Cea mai simpla varianta este sa te loghezi constant (macar o data pe zi) in contul avut la Betano. In momentul in care este o misiune disponibila in partea de jos a paginii web iti va aparea un mesaj de tip pop up (ca cel de la inceputul acestui articol).

Daca ai ratat acel mesaj nu este nici o problema. Intra pe betano.com > Contul meu > Promoții > Misiuni si vezi daca este vreo misiune disponibila.

Ulterior va trebui sa accesezi pagina misiunii si s-o accepti. Odata acceptata misiunea nu-ti mai ramane decat sa indeplinesti ceea ce se cere si vei fi recompensat dupa aceea cu premiul stabilit de agentie. 

Casa de pariuri ti-a pregatit si un material video destul de concludent despre acest program de fidelizare a clientilor. 

Inregistreaza-te AICI la Betano pentru a putea indeplini misiunile oferite!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here