Juventus – AS Monaco; cele mai tari promotii pentru acest meci sunt aici!

0
149

In cazul in care ai de gand sa pariezi astazi pe meciul Juventus – AS Monaco iti recomand sa alegi din lista de mai jos promotia sau promotiile de la casele de pariuri care ti se potrivesc si de care poti beneficia. Astfel vei reusi fie sa castigi mai mult, fie sa-ti securizezi suma pariata in cazul in care pariul nu va iesi.

Fortuna – pariu fara risc de 300 RON

In cazul in care nu ai cont la Fortuna deschide unul acum. Dupa aceea plaseaza primul pariu cu o miza de cel mult 300 RON pe orice pronostic doresti la meciul Juventus – AS Monaco. Daca iese pariul te poti bucura de castig, bani cash, ce pot fi retrasi. In cazul in care pariul va fi pierdut vei primi inapoi intreaga suma pariata sub forma bonus (conditii de rulaj de 5x cote 1.50+).

Iata si cate un exemplu de castiguri pentru principalele tipuri de pariuri, calculate la miza maxima acceptata pentru bonus.

victorie Juventus Egal victorie AS Monaco
500 RON 1.185 RON 1.575 RON
sub 2.5 goluri   peste 2.5 goluri
615 RON   525 RON
GG   NG
518 RON   600 RON

 

Click aici pentru a paria fara risc pe meciul Juventus – AS Monaco la Fortuna!

Unibet – pariu fara risc de 250 RON

In cazul in care nu ai cont la Unibet deschide unul acum. Dupa aceea plaseaza primul pariu cu o miza de cel mult 250 RON pe orice pronostic doresti la meciul Juventus – AS Monaco. Daca iese pariul te poti bucura de castig, bani cash, ce pot fi retrasi. In cazul in care pariul va fi pierdut vei primi inapoi intreaga suma pariata sub forma bonus (conditii de rulaj de 3x cote 1.40+).

Iata si cate un exemplu de castiguri pentru principalele tipuri de pariuri, calculate la miza maxima acceptata pentru bonus.

victorie Juventus Egal victorie AS Monaco
415 RON 1.037 RON 1.375 RON
sub 2.5 goluri   peste 2.5 goluri
535 RON   432 RON
GG   NG
450 RON   500 RON

Click aici pentru a paria fara risc pe meciul Juventus – AS Monaco la Unibet!

Betano – cele mai bune cote de pe piata pentru rezultat final 1×2

Datorita promotiei “Marja 0%” la Betano vei avea cea mai buna cota, indiferent ca alegi sa pariezi pe victorie Juventus, pe egal sau pe victorie AS Monaco.

Pariaza acum la Betano pe aceste super cote!

Netbet – primul pariu gratuit de pe mobil

Pariaza primul pariu la Netbet de pe un dispozitiv mobil (poti sa mai fi pariat pana acum de pe pc sau laptop) si vei primi un pariu gratuit de 40 RON. Acest bonus este acordat indiferent daca pariul va fi castigat sau pierdut. Pentru a beneficia de bonus va trebui sa te inscrii pe pagina promotiei. Pariul gratuit va trebui jucat pe un bilet care sa contina cote de cel putin 2 si de pe urma lui va ramane in cont doar profitul.

Iata si cate un exemplu de castiguri pentru principalele tipuri de pariuri, calculate la miza minima (40 RON) acceptata pentru a primi pariul gratuit. La sumele de mai jos adauga cate 40 RON care-i vei primi indiferent daca va iesi sau nu pariul plasat de pe mobil.

victorie Juventus Egal victorie AS Monaco
67 RON 154 RON 216 RON
sub 2.5 goluri   peste 2.5 goluri
80 RON   70 RON
GG   NG
72 RON   80 RON

Click aici pentru a juca primul pariu de pe mobil la Netbet!

Betfair – cota 4 pentru calificarea lui Juventus

Deschide cont acum la Betfair folosind codul promotional ZFBN07. Joaca apoi in sectiunea Sportsbook 50 RON pe pronosticul “Se va califica (inclusiv prel si penalty) – Juventus”. Daca pariul va fi castigat vei primi initial castigul la cota normala si apoi diferenta sub forma de bonus. Suma bonus va trebui rulata o singura data pe cote de minim 1.20 in decurs de 90 de zile iar de pe urma pariurilor plasate din bonus va ramane in cont doar profitul.

Calificare Juventus / miza Castig normal Castig cu cota marita
50 RON 51.5 RON 200 RON (148.5 bonus)

Pariaza acum pe calificarea lui Juventus la Betfair pe o cota de 4!

Sportingbet – primul pariu live fara risc

Joaca un prim pariu live (prim pariu pe acest meci, poti sa mai fi pariat pana acum la Sportingbet) cu o miza minima de 40 RON si daca pariul va fi pierdut vei primi inapoi suma mizata sub forma de bonus. In cazul in care pariul iese te vei bucura de castigul cash.

Iata si cate un exemplu de castiguri pentru principalele tipuri de pariuri, calculate la miza maxima (40 RON) acceptata pentru rambursare. Pariul trebuie plasat dupa startul partidei, dar daca va fi jucat in primul minut cotele nu vor fi diferi foarte mult.

victorie Juventus Egal victorie AS Monaco
68 RON 160 RON 210 RON
sub 2.5 goluri   peste 2.5 goluri
80 RON   70 RON
GG   NG
70 RON   78 RON

Deschide cont acum la Sportingbet pentru a putea paria live diseara pe meci!

888sport – cote marite pentru clientii noi

Deschide cont acum la 888sport si pariaza 50 RON fie pe pe victorie Juventus, fie pe victorie AS Monaco. Daca pariul tau va fi castigat vei primi castigul calculat la cote marite sub forma de bani cash, fara conditii de rulaj. La aceasta oferta se mai adauga si bonusul de 100% pana la 1.000 RON la prima depunere efectuata!

  victorie Juventus victorie AS Monaco
Castig normal 82 RON 262 RON
Castig marit 120 RON 440 RON

 

Click aici pentru a juca primul pariu la 888sport pe una din aceste echipe pentru a castiga mai mult!

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here