Romania – Lituania: CASTIG GARANTAT 200 Ron la NetBet

0

Pregatirile pentru Campionatul European de fotbal sunt in toi. In ultima decada a lunii martie Anghel Iordanescu va face ultimele teste inainte de anuntarea lotului pentru turneul final din Franta. Vor mai avea loc partide amicale si inainte de turneu, dar atunci deja loturile vor fi definitivate. Romania va juca doua amicale in aceasta saptamana, cu Lituania si Spania.

Netbet - Romania vs LituaniaMiercuri 23 martie de la ora 20:00 pe Cluj Arena “tricolorii” vor intalni Lituania intr-un joc in care la prima vedere parem a fi favoriti. Dar daca va fi sa nu prindem o zi buna si sa nu-i invingem pe baltici? Multi veti paria probabil pe Romania in acest meci si recomandarea mea este s-o faceti la Netbet (deschide cont acum). Agentia returneaza toate pariurile pe Romania, plasate cu mize intre 20 si 200 daca elevii lui Iordanescu nu reusesc sa castige.

Promotia este foarte simpla. Intri pe Netbet si deschizi cont, daca n-ai deja, apoi pe pagina acestei promotii accesezi promotia entru meciul Romania vs Lituania si dai click pe optiunea Inscriere prezenta in acea pagina. Pariaza apoi pre-live un bilet simplu pe victoria Romaniei (cota 1.36 in acest moment). Daca pariul tau va fi pierdut Netbet iti va returna integral pana la cel mult 200 RON sub forma de bonus care va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 inainte de a putea fi retras.

Pariaza acum la Netbet pe victoria “tricolorilor” si garantat nu vei pierde!

As mai vrea sa-ti mai spun ca Netbet ofera cel mai mare bonus pariuri din Romania. La prima depunere efectuata vei primi un bonus de 50% din suma depusa pana la 200 RON plus un bonus suplimentar de pana la 250 RON. Daca alegi sa depui 20 RON vei primi bonus 110 RON, iar daca alegi sa depui 400 RON vei primi bonus 450 RON si vei juca la pariuri online cu 850 RON!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here