Liga 1 – etapa III; cinci pariuri iti aduc 50 runde gratuite la cazinou

0

Ce pariezi in aceasta etapa de Liga 1? Ai analizat oferta? Iti propun sa pariezi pe campionatul din Romania la Netbet, pentru ca aici vei obtine astfel 50 runde gratuite la cazinoul online al operatorului, pe care le poti folosi la cele mai populare sloturi, cum ar fi Starburst, Divine Fortune, Lost Relics sau Jumanji. Nu rata ocazia, pentru ca totul este foarte simplu. Urmeaza indicatiile mele de mai jos pentru a profita de oferta.

Click aici si joaca la Netbet pe Liga 1; ai 1500 RON la inregistrare !!

Liga 1 – etapa III cinci pariuri iti aduc 50 runde gratuite la cazinou

Cum obtii rotirile gratuite?

Nu uita ca trebuie sa fii client Netbet. Daca inca nu ai un cont, Inregistreaza-te aici. Intra in cont si de pe pagina promotiilor acceseaza oferta “Liga 1 – 50 runde gratuite” si click pe butonul verde de inscriere. Plaseaza apoi cinci pariuri pe aceasta etapa de debut din Liga 1, pe meciuri distincte. Pariaza pre-meci sau Live, dar pe bilet simplu. Nu ai restrictie de cota, insa vezi ca miza pe bilet sa fie de minim 50 RON.
Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, tu vei primi 50 rotiri gratuite la acest cazinou online.

Ce trebuie sa mai stii?

Nu uita ca trebuie sa pariezi pe meciuri distincte din aceasta etapa de Liga 1. Rundele gratuite vor fi creditate in  contul tau Netbet de cazinou in termen de 48 de ore de la incheirea etapei si le poti folosi pe oricare dintre sloturile Starburst, Divine Fortune, Lost Relics si/sau Jumanji.
Castigurile provenite din rundele gratuite le vei primi ca si sume bonus. Inainte de a putea fi retrase cash, trebuie rulate de 40 ori, in termen de trei zile din momentul creditarii.

Click aici si joaca la Netbet pe Liga 1; ai 1500 RON la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here