Liga Campionilor : indica corect scorul la 4 meciuri pentru a castiga 250.000 RON

0

Liga Campionilor ne propune marti si miercuri foarte multe meciuri extrem de interesante, cu o oferta bogata si atractiva. Iti propun sa accesezi cea mai noua oferta promotionala la Unibet, pe aceasta competitie. Vreau sa iti vorbesc despre U-Goal, oferta operatorului care propune un jackpot de 250.000 RON. Cum ti-ar sta cu atatia bani in buzunar? Suna bine nu-i asa?
Nu trebuie sa depui bani, nu ai conditii precum la alte promotii, iar in plus, 50.000 RON sunt garantati. Vezi mai jos ce trebuie sa faci.

Unibet Liga Campionilor

Cum joci gratuit la Unibet U-Goal?

  • CLICK AICI
  • Vei ajunge pe pagina promotiei. Intra in contul tau de la Unibet si acceseaza promotia “Castiga 250.000 RON pe Liga Campionilor ”(daca inca nu ai un cont la operator, Inregistreaza-te de aici)
  • Nu trebuie decat sa pronostichezi corect scorul la patru meciuri din aceasta prima etapa de Liga Campionilor

Ce trebuie sa faci?

Accesezi pagina promotiei – click pe “joaca acum”. Ti se va deschide o pagina precum cea de mai jos, in care vei gasi cele patru partide. Din lista selectezi scorul la fiecare din cele patru meciuri, folosind butoanele “+” si ”-”. Apasa apoi pe “trimite pronosticurile”.

Liga Campionilor

Joaca AICI U-Goal la Unibet; prinde Jackpotul de 250.000 RON pe Liga Campionilor !!

Cum functioneaza?

Se va forma un clasament intre participanti si fiecare meci va puncta. Daca ai ghicit scorul final, vei avea 30 de puncte. Daca ai ghicit rezultatul final, nu si scorul, vei primi 10 puncte.Deci, pe un meci vei obtine pana la 40 de puncte.

Ce castigi?

Se pune la bataie un jackpot de 250 RON, care va fi castigat de cel care intuieste scorul corect la toate cele patru partide.
In plus, daca nimeni nu castiga premiul cel mare, este garantat un jackpot de 50.000 RON, care va fi castigat de primul din varful clasamentului.

Ce trebuie sa mai stii?

Daca mai multi participanti anticipeaza corect, jackpotul va fi impartit intre ei. Poti participa o singura data, cu o singura varianta. Chiar daca ai trimis predictia, o poti edita de pe pagina promotiei pana la startul partidei, adaugand oricare alta. Dupa startul partidei nu se mai accepta predictii.
Pentru a castiga premiul, trebuie sa intuiesti scorul corect al meciului si rezultatul final.

Joaca AICI U-Goal la Unibet; prinde Jackpotul de 250.000 RON pe Liga Campionilor !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here