Bonus Liga Campionilor

Liga Campionilor a debutat deja, astazi ne asteapta a doua jumatate de meciuri, in timp ce in Europa League startul se da joi. Avem o oferta de pariere extrem de bogata si cred ca profitul va veni extrem de usor, pe oricare dintre cele doua competitii ai paria.

Iti recomand sa accesezi Fortuna, pentru ca ea vine cu o super oferta promotionala, una care iti da 75 RON bonus fara risc. Totul este foarte simplu si parerea mea este ca nu ai ce pierde, mai ales ca in mod cert deja aveai de gand sa mizezi pe Liga Campionilor si Europa League.

Pariaza ACUM pe UCL si El la Fortuna; obtine 3 x 25 RON bonus fara risc !!

Cum obtii bonusul?

Bineinteles ca trebuie sa fii client Fortuna. Daca inca nu ai un cont, click aici si inregistreaza-te.
Depune 25 RON pana in data de 4 octombrie 2018, ora 23:59, scriind codul promotional NOULEFORTUNA in momentul depunerii si vei primi 25 RON pariu fara risc.

Bonusul poate fi activat de 3 ori in perioada de mai sus. La fiecare depunere vei primi acel pariu fara risc, deci, in total 75 RON.

Pariul fara risc este disponibil pentru toate meciurile din Liga Campionilor si Europa League, putand fi folosit atat Live cat si Pre-meci.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Miza minima pentru folosirea pariului fara risc este de 5 RON. Miza maxima rambursabila este de 25 RON.
  • Pariurile care nu sunt plasate din bani reali, sau pentru care s-a folosit optiunea Early Cas Out nu sunt luate in considerare.
  • Clientii care depun prin intermediul agentiilor stradale, trebuie sa solicite bonusul prin contactarea departamentului de Asistenta Clienti, prin mentionarea promo codului: NOULEFORTUNA (chat, telefon, email), in maxim 12 h de la efectuarea depunerii in agentie. In acest caz specific, bonusul va fi acordat in maxim 12h de la solicitare.

Pariaza ACUM pe UCL si El la Fortuna; obtine 3 x 25 RON bonus fara risc !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here