Luna aceasta primesti pariuri gratuite la Fortuna daca pariezi pe meciuri de tenis

1
310

Casa de pariuri online online Fortuna (deschide cont acum) a decis sa numeasca luna martie ca luna a tenisului. Pe de o parte nu ne surprinde aceasta alegere daca ne gandim ca vom avea in aceasta luna cate doua turnee extrem de importante, din categoria Masters la masculin, respectiv Premier in intrecerea fetelor.

luna tenisului fortunaLucrurile sunt extrem de simple in ceea ce priveste promotia celor de la Fortuna. Dupa fiecare trei pariuri plasate numai pe meciuri de tenis vei primi un pariu gratuit. Valoarea pariului gratuit reprezinta 20% din totalul celor trei pariuri, iar suma maxima pe care o poti primi pentru un pariu gratuit este de 30 RON. Daca vrei sa beneficiezi la maxim de oferta trebuie sa plasezi trei pariuri consecutive care sa aiba o miza totala de 150 RON. In acel moment te vei califica pentru un pariu gratuit de 30 de lei.

Poti beneficia de pana la cinci ori de aceasta promotie, dar nu uita ca este valabila doar pentru pariuri pe tenis, iar cota finala a biletului trebuie sa fie de minim 1.50. Pariul gratuit oferit (maxim cinci, adica 30 x 5 = 150 lei) va putea fi jucat pe o cota de cel mult 8.

Pariaza acum pe meciurile de tenis la Fortuna!

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here