Manchester City, Barcelona si PSG iti aduc super castiguri cu investitii minime!

0

3 dintre granzii din fotbalul european iti pot aduce castiguri mari daca vei beneficia de promotiile existente la 3 case de pariuri online. Datorita acestor oferte vei paria doar 115 RON pe Manchester City, Barcelona si PSG iar daca cele 3 vor confirma calculele hartiei castigurile vor fi impresionante. Dar sa le luam pe rand.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBNAG. Dupa aceea depune si joaca 25 RON pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in deplasarea de la Sociedad.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 40 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe victorie Manchester City in meciul cu Liverpool.

La casa de pariuri online 3 deschide cont AICI si dupa aceea depune 50 RON. Joaca-i pe primul pariu pe victorie PSG in meciul cu Nantes.

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 35 RON (daca vei paria tot pe cota 1.40) sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi diferenta pana la 200 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 92 RON (daca vei paria tot pe cota 2.30) sub forma de bani cash si pana cel tarziu marti seara vei primi diferenta pana la 400 RON ca bonus. Bonusul va trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. In caz ca nu iese pariul vei primi 80 RON sub forma de bonus, conditii de rulaj 6x cote de cel putin 1.60.

Daca iese pariul jucat la agentia 3 (inregistreaza-te aici) vei primi 64.25 RON cash imediat (daca vei paria tot pe cota 1.285) iar diferenta pana la 500 RON iti va fi acordata sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata doar de 3 ori pe cote de minim 1.50 in urmatoarele 7 zile de la creditare. In caz ca nu iese pariul vei primi 50 RON sub forma de bonus, conditii de rulaj 5x cote de cel putin 1.50.

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona, Manchester City si PSG se vor impune vei castiga nu mai putin 1.100 RON (200 RON la agentia 1 + 400 RON la agentia 2 + 500 RON la agentia 3). Tare nu, in conditiile in care tu ai pariat doar 115 RON?

Partea si mai tare este ca daca nu-ti iese nici macar unul din pariuri – totusi, slabe sanse sa se intample acest lucru – nu vei pierde nici macar un leu din cei 115 RON pariati, ba chiar vei face si profit. Acest lucru se intampla pentru ca la agentia 2 vei primi 80 RON, iar la agentia 3 vei primi 50 RON, adica 130 RON, cu 15 RON mai mult decat ai pariat.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here