Manchester City, Liverpool si FCSB iti aduc super castiguri cu investitii minime!

0

3 dintre echipele calificate in “primavara europeana” iti pot aduce castiguri mari daca vei beneficia de promotiile existente la 3 case de pariuri online. Datorita acestor oferte vei paria doar 140 RON pe Manchester City, Liverpool si FCSB iar daca cele 3 vor reusi sa se impuna castigurile vor fi impresionante. Dar sa le luam pe rand.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 40 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe victorie Manchester City in meciul cu Basel.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBNAV. Dupa aceea depune si joaca 50 RON pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Liverpool in meciul cu FC Porto.

La casa de pariuri online 3 deschide cont AICI si dupa aceea depune 50 RON. Joaca-i pe primul pariu pe victorie FCSB in meciul cu Lazio.

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 53.55 RON (daca vei paria tot pe cota 1.33) sub forma de bani cash si pana cel tarziu joi seara vei primi diferenta pana la 400 RON ca bonus. Bonusul va trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. In caz ca nu iese pariul vei primi 80 RON sub forma de bonus, conditii de rulaj 6x cote de cel putin 1.60.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 115 RON (daca vei paria tot pe cota 2.30) sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi diferenta pana la 400 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 3 (inregistreaza-te aici) vei primi 216.7 RON cash imediat (daca vei paria tot pe cota 4.333) iar diferenta pana la 500 RON iti va fi acordata sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata doar de 3 ori pe cote de minim 1.50 in urmatoarele 7 zile de la creditare. In caz ca nu iese pariul vei primi 50 RON sub forma de bonus, conditii de rulaj 5x cote de cel putin 1.50.

Concluzii

Se poate observa ca daca Manchester City, Liverpool si FCSB se vor impune vei castiga nu mai putin 1.300 RON (400 RON la agentia 1 + 400 RON la agentia 2 + 500 RON la agentia 3). Tare nu, in conditiile in care tu ai pariat doar 140 RON?

Partea si mai tare este ca daca nu-ti iese nici macar unul din pariuri – totusi, slabe sanse sa se intample acest lucru – nu vei pierde decat 10RON din cei 140 RON pariati. Acest lucru se intampla pentru ca la agentia 1 vei primi 80 RON, iar la agentia 3 vei primi 50 RON, adica 130 RON.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here