Mizeaza aici 5 RON pe victorie Barcelona cu Girona; ai castig 150 RON

0
83

Vrei 150 RON in acest weekend la pariuri?  Ii poti obtine daca Barcelona castiga partida de duminica cu Girona. Nu trebuie decat sa pariezi pe victoria catalanilor la operatorul online Betfair. Pare imposibil ca pariul pe 1 final sa nu iasa. Barca arata foarte bine in acest debut de campionat in care a castigat toate jocurile, a impresionat si in Liga Campionilor, asa ca pare a avea o misiune facila.
Vezi mai jos cum poti obtine cei 150 RON de care vorbeam mai sus. Totul este foarte simplu si usor urmand indicatiile mele.

CLICK AICI si pariaza pe Barcelona la cota 30.0 in meciul cu Girona !!

Barcelona Girona cota 30

Unde gasesti oferta promotionala si cum functioneaza?

Nu trebuie decat sa accesezi acest link special, https://biletu-zilei.com/Pariaza-AICI-la-cota-30-pe-Barcelona-in-meciul-cu-Girona, care o sa te duca direct pe pagina ofertei promotionale.
Deschide apoi un cont la casa de pariuri online, folosind la inregistrare codul bonus ZFBNFT.
Efectueaza prima depunere in cont, dupa care plaseaza primul tau pariu pe victorie Barcelona in meciul de duminica cu Girona. Pentru 5 RON din miza ta o sa primesti cota marita de 30.0.

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii?

Daca castigi, initial vei incasa banii conform cotei normale pariate de pe site. Diferenta pana la cota promotionala de 30.0 la Betfair o vei incasa ulterior sub forma de bonus, in cel mult 24 de ore de la solutionarea pariului.

Ce trebuie sa mai stii?

Promotia se adreseaza exclusiv clientilor noi, care isi deschid un cont la Betfair. Aceasta oferta speciala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.
Pentru a fi eligibil, vezi ca pariul sa fie plasat pre-meci si pe bilet simplu, la cota din oferta Betfair la victorie Barcelona.
Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20.

CLICK AICI si pariaza pe Barcelona la cota 30.0 in meciul cu Girona !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here