Bonus Netbet: 5 pariuri fara risc pana la 1500 RON

2939

Profita acum de bonus NetBet pentru primele 5 depuneri pana la 1500 RON. Este singura casa de pariuri licentiata in Romania care are un astfel de bonus si cu siguranta pot spune ca NetBet are cel mai atractiv bonus pentru cei care doresc sa parieze online.

Bonus NetBet – 100% pana la 1.500 RON

Pentru a profita de cele 5 bonusuri de pana la 1500 RON oferite de NetBet trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Da click aici pentru a te inregistra la NetBet
  2. Acceseaza sectiunea Casierie si introdu codul pentru bonus (pentru prima depunere introdu NETBET1, pentru a doua depunere introdu NETBET2, etc). Ai bonus la NetBet pentru primele 5 depuneri.
  3. Efectueaza prima depunere
  4. Pariază suma depozitului o singură data (x1) plasand pariuri eligibile.

Daca ai respectat acesti pasi atunci bonusul va intra automat in contul tau si te poti bucura de el.

Pachetul de bun-venit consta in 5 bonusuri cu valoare totala de 1.500 RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele 5 depozite efectuate pe site.

Cod Bonus PROCENT BONUS SUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET1 100% 450 RON
NETBET2 100% 100 RON
NETBET3 100% 200 RON
NETBET4 100% 300 RON
NETBET5 100% 450 RON

Dupa ce ai indeplinit cerintele de pariere corespunzatoare primului bonus poti activa urmatorul cod din pachetul de bun-venit – NETBET2 pentru cel de-al doilea depozit.

IMPORTANT: In caz ca utilizezi codurile bonus corespunzatoare depozitelor 2-5 fara sa fi parcurs integral cerintele de pariere aferente bonusului anterior si fara ca balanta ta NetBet Sport sa fi ajuns la 0, cerintele anterioare se vor cumula cu urmatoarele cerinte de pariere. Pentru a te bucura din plin de oferta NetBet asigura-te ca utilizezi urmatorul bonus din pachetul de bun-venit doar in momentul in care balanta ta a ajuns la 0 si nu mai ai pariuri deschise.

Ia AICI bonusul de 1500 RON de la NetBet

 

Bonus NetBet pentru mobil – pariu gratuit de 40 RON

netbet-bonus-mobilPariaza de pe telefonul mobil si ai bonus NetBet primul pariu gratuit pana la 40 RON. Nu stiu cat de interesat esti de un astfel de bonus avand in vedere ca NetBet ofera bonus pentru primele 5 depuneri pana la 1.500 RON dar cred ca pariul gratuit pentru mobil merita luat.

Daca esti interesat sa pariezi la NetBet de pe mobil te informez ca aceasta casa de pariuri are si o aplicatie pentru mobil. Pentru mai multe informatii iti recomand sa citesti articolul: NetBet: descarca aplicatia pentru mobil

Pentru a a profita de pariul gratuit pentru mobil trebuie sa:

  • te inregistrezi AICI la NetBet
  • aplici pentru promotie accesand: netbet.ro -> Sport -> Promotii -> Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat (aici vei afla toate detaliile despre bonusul pentru mobil)
  • faci o depunere
  • efectuezi primul tau pariu de pe mobil: indiferent daca pariul este pierdut sau castigat Netbet iti va oferi miza sa pana la 40 RON sub forma de pariu gratuit

Pariaza AICI gratuit de pe mobil la NetBet

Bani extra la biletele formate din cel putin 3 evenimente

La NetBet primesti intre 3% si 50% bani extra daca biletul tau este format din 3-13 evenimente sportive cu conditia sa ai 1.20 cota minima pentru fiecare pariu de pe bilet.

Exemplu: Ai castigat un pariu combi de 30 RON plasat pe 8 meciuri cu o cotă totala de 14 care iti va aduce un castig de 420 RON. Astfel, pariul acumulator iti va aduce in plus 96.6 RON iar câștigurile tale totale ale acestui pariu vor ajunge la 516.6 RON.

Mai jos ai detalii despre bonusul pe care il primesti in functie de numarul de meciuri de pe bilet.

Cum beneficiezi de banii EXTRA?

  • Plasezi un pariu combi pre-live pe cel putin 3 evenimente eligibile cu o cota de cel putin 1.20 per eveniment.
  • Daca pariul va fi castigator vei primi in maxim 5 minute castigul suplimentar sub forma de bani cash.

Pariaza ACUM la NetBet

In plus am avut de-a lungul ultimelor luni multe alte promotii atractive la Netbet. Returnari de miza pentru pariuri pierdute, pariuri fara riscuri, oferte pentru turneele importante de tenis etc

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here