Nu rata !! Pariaza la cota 25.0 pe gol marcat la Sevilla – Barcelona

0

Oferta weekend-ului vine la Supercupa Spaniei dintre Sevilla – Barcelona. Este vorba de o cota 25.0 la pariul peste 0.5 goluri, una pe care o gasim in oferta aceastei case de pariuri. In mod normal, un asemenea pariu sigur are o valoare de doar 1.03. Cum ti se pare? Merita profitat nu-i asa?
Jocul se disputa duminica, iar sansele pentru un spectacol de calitate sunt foarte mari. Mai mereu acest duel ne-a oferit multe goluri pe tabela si sunt sigur ca asa se va intampla si acum. Vezi mai jos toate detaliile promotiei.

CLICK AICI si pariaza la cota 25.0 pe Supercupa Spaniei !!

Nu rata Pariaza la cota 25.0 pe gol marcat la Sevilla Barcelona

Unde gasesti oferta promotionala si cum functioneaza?

Cu un simplu click pe acest link special https://biletu-zilei.com/Pariaza-aici-la-cota-SOC-de-25-la-gol-marcat-in-Barcelona-Sevilla, o sa ajungi direct pe pagina promotiei. De acolo nu trebuie decat sa deschizi un cont la casa de pariuri, folosind la inregistrare codul bonus ZFBNFE.

Pariaza primul tau bilet pe minim un gol marcat in meci la disputa dintre Sevilla si Barcelona de duminica. Pentru 5 RON din miza ta o sa primesti cota marita de 25.0.

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii?

Daca castigi, mai intai, vei incasa banii conform cotei normale de pe site (1.03 in acest moment). Diferenta pana la cota promotionala de 25.0 o vei incasa ulterior sub forma de bonus, in cel mult 24 de ore de la incheierea meciului.

Termeni si conditii oferta?

Aceasta oferta speciala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri Betfair. Nu uita ca ea se adreseaza exclusiv clientilor noi.
Pentru a fi eligibil, vezi ca pariul sa fie plasat pre-meci si pe bilet simplu.
Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20.

CLICK AICI si pariaza la cota 25.0 pe Supercupa Spaniei !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here