Oferta la Arsenal – Man. City : indica corect primul marcator si minutul golului si poti castiga 125.000 RON

0

Cum ti-ar sta cu 125.000 Ron in buzunar? Poti castiga aceasta suma la disputa dintre Arsenal si Manchester City, din Premier League.  Este vorba despre o oferta promotionala disponibila la casa de pariuri online Unibet. O poti gasi pe pagina promotiilor si se numeste Unibet U-Goal. Am mai avut acest gen de oferta si la marile meciuri din ultimele luni, asa ca iti recomand sa profiti, pentru ca nu ai ce pierde. Nu trebuie sa deschizi cont nou, nu trebuie sa depui bani.

Click AICI si intra gratuit in cursa pentru 250.000 RON la Unibet !!

Oferta la Arsenal – Man. City

Cum joci gratuit la Unibet U-Goal pe Arsenal vs City?

  • CLICK AICI
  • Vei ajunge pe pagina promotiei. Deschide de pe acel link un cont la Unibet, sau daca deja ai unul logheaza-te in contul tau.
  • Nu trebuie decat sa pronostichezi corect primul marcator si minutul primului gol la disputa de duminica dintre Arsenal si Manchester City.

Ce trebuie sa faci?

Accesezi meciul de pe pagina promotiei si ti se va deschide o pagina precum cea de mai jos. Din lista selectezi marcatorul tau (coloana din stanga) cu un click pe butonul galben “+”. Apoi, de pe coloana din dreapta selectezi minutul primul gol, mutand cu mouse-ul cerculetul galben din linia minutelor. Apoi nu mai ramane decat sa dai un click pe ”Trimite”, din partea dreapta sus a paginii, iar apoi pe “Finalizare”.

Arsenal Manchester City

Observi ca eu am mizat pe Sergio Aguero si un gol in minutul 23.

Joaca AICI U-Goal la Unibet; prinde Jackpotul la Arsenal vs Man.City!!

Ce castigi?

Ai la dispozitie un jackpot de 150 000 RON pe disputa dintre Arsenal si Manchester City. Daca ai pronosticat corect o sa il si castigi. Daca sunt mai multi castigatori, ei vor imparti premiul.

Ce trebuie sa mai stii?

Poti participa o singura data, cu o singura varianta. Chiar daca ai trimis predictia, o poti edita de pe pagina promotiei pana la startul partidei, adaugand oricare alta. Dupa startul partidei nu se mai accepta predictii.
Pentru a castiga premiul, trebuie sa intuiesti atat primul marcator cat si minutul golului. Daca ai ghicit doar una dintre predictii nu vei castiga.
Autogolurile nu se vor contabiliza pentru aceasta oferta.

Click AICI si intra gratuit in cursa pentru 125.000 RON la Unibet !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here