Cum iei bonusuri de 120 RON cu doar 50 RON investiți! Ofertă UNICĂ în România!

0

Finalul de sezon este aproape în campionatele de top, iar în Europa League și Champions League ne mai despart câte un meci ca să aflăm echipele câștigătoare.

Prin urmare pare a fi un moment ideal pentru a juca la pariuri. Tocmai de aceea ne-am gândit ca împreună cu una dintre casele de pariuri de top din România să venim cu o ofertă unică în România. Citește cu atenție toate informațiile prezentate ca să vezi despre ce este vorba!

cel mai tare bonus din romania

Cum iei 120 RON extra în doar 10 pași

  • Pasul 1: Dai CLICK AICI și te înregistrezi la casa de pariuri (dacă nu deschizi cont după accesarea acestui link special NU vei primi bonusul fără depunere).
  • Pasul 2: Încarci pe site-ul operatorului poza cărții de identitate (pentru a-ți fi făcută verificarea contului).
  • Pasul 3: După ce a fost făcută verificarea contului vei primi în cont un pariu gratuit în valoare de 30 RON (bonus pariuri fără depunere).
  • Pasul 4: Joci pariul de 30 RON pe un bilet simplu cu cota minimă 1.80 sau pe un bilet multiplu care să conțină pronosticuri cu cote de cel puțin 1.35. Dacă respectivul bilet va fi câștigat vei primi în cont profitul în bani reali, până la maxim 150 RON. De exemplu joci cei 30 RON pe un bilet cu cota 4 și câștigi vei avea în cont 90 RON cash.
  • Pasul 5: Efectuezi prima depunere în valoare de 50 RON cu cardul bancar scriind în secțiunea Cod bonus codul bonus500.
  • Pasul 6: Primești instant bonus 100% din suma depusă, adică pe lângă cei 50 RON depuși vei mai primi bonus 50 RON.
  • Pasul 7: Faci verificarea metodei de plată încărcând pe site-ul agenției poza cardului (ai grijă să lași vizibile doar primele 4 și ultimele 6 cifre din numărul cardului).
  • Pasul 8: Vei mai primi în cont un pariu gratuit de 40 RON.
  • Pasul 9: Rulezi bonusul acordat la depunere – dacă depui 50 RON va trebui să joci 800 RON în decurs de 14 zile pe biletele simple cu cota minimă 1.65 sau pe biletele combo cu cota totală de cel puțin 2.35 și minim 1.35 per pronostic.
  • Pasul 10: După ce ai terminat rulajul bonusului joci pariul gratuit de 40 RON pe un bilet cu cota minimă 2.00 (dacă joci bilet combo fiecare pronostic trebuie să aibă cota minimă 2.00).

Recapitulând mai pe scurt: primești 30 RON pariu gratuit fără depunere după verificarea identității + primești bonus 50 RON la prima depunere dacă depui 50 RON (poți primi și 500 RON bonus, dacă depui 500 RON) + primești 40 RON pariu gratuit după verificarea metodei de plată.

Tare, nu?

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here