Pariaza 25 RON la victorie FCSB cu Calarasi – castigi 112 RON; un pariu pe Dunarea iti aduce 1675 RON

0

Crezi ca FCSB se poate impiedica duminica de Dunarea Calarasi in Liga 1? Ros-albastrii sunt mari favoriti la orice casa de pariuri. Daca urmezi indicatiile mele, ai sansa de a castiga 112 RON pe succesul lor, cu doar 25 RON investiti intr-un pariu sigur la victorie. Daca insa anticipezi o surpriza, trebuie sa stii ca tot aici vei obtine 1675 RON cu un pariu pe Dunarea Calarasi.
Vezi mai jos in ce consta oferta promotionala, una pe care o gasesti la 888Sport. Daca inca nu ai un cont deschis la acest operator, trebuie neaparat sa profiti de ea si de cei 1000 RON bonus de bun-venit.

CLICK AICI si pariaza la cote marite pe FCSB – Dunarea Calarasi !!

FCSB Unarea Calarasi

Care este mecanismul promotiei?

  1. Deschide cont la 888sport de pe urmatorul link special al promotiei: https://biletu-zilei.com/Pariaza-AICI-la-super-cote-marite-pe-FCSB-Dunarea
  2. Efectueaza prima depunere in contul tau
  3. Plaseaza apoi un prim pariu simplu, pre-meci, de fix 25 RON pe victorie FCSB sau victorie Dunarea Calarasi in meciul de duminica. Astfel vei beneficia de castig marit, 112 RON pe FCSB si 1675 RON pe oaspeti.

Cum primesti banii?

Mai intai, vei primi profitul conform cotei normale de pe siteul casei de pariuri. Diferenta pana la castigul marit o vei incasa ulterior sub forma de bonus la 888Sport.

Ce trebuie sa mai stii?

Aceasta oferta promotionala se adreseaza clientilor care isi deschid un cont nou la 888Sport. Ea nu o exclude pe cea de bun-venit a operatorului (bonusul de 1000 RON).
Suma care se ia in calcul la promotie este fix 25 RON. Oferta este doar pentru primul pariu plasat din cont.
Bonusul trebuie sa fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de min 2.00 si in maxim 60 de zile de la creditare pentru a putea fi retras.

CLICK AICI si pariaza la cote marite pe FCSB – Dunarea Calarasi !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here