Pariaza 100 RON pe Barcelona si va castiga vei lua 750 RON!

0

Vrei sa pariezi azi 100 RON si sa castigi la pariuri sportive 750 RON daca Barcelona va castiga la Pireu, ba chiar sa nu risti sa pierzi vreun ban? Atunci citeste cu atentie acest articol.

olympiakos-barcelona-castig-marit

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBN69. Dupa aceea depune 50 RON si joaca-i pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in deplasarea de la Olympiakos.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 50 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe victorie Barcelona in deplasarea de la Olympiakos

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 vei primi imediat cei 50 RON sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi inca 200 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 vei primi imediat 62 RON cash (daca valoarea cotei va fi aceiasi ca acum si cand joci tu pariul) si pana cel tarziu vineri seara vei primi un bonus de 438 RON. Bonusul va trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. In caz ca nu iese pariul vei primi 100 RON sub forma de bonus, conditii de rulaj 6x cote de cel putin 1.60.

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona se va impune vei castiga nu mai putin 750 RON (250 RON la agentia 1 + 500 RON la agentia 3). Tare nu, in conditiile in care tu ai pariat doar 100 RON?

Partea si mai tare este ca daca nu-ti pariul nu vei pierde nici macar un leu din cei 100 RON pariati.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here