Pariaza doar aici la cota 25.0 pe Barcelona cu Huesca!

0

Vrei sa pariezi la cota 25.0 pe succesul Barcelonei in meciul cu Huesca de duminica? O si poti face acum doar la aceasta casa de pariuri online, fiindca ai la dispozitie o oferta speciala. Catalanii au inceput bine campionatul, cu maxim de puncte si fara gol incasat. In aceste conditii, intr-un duel pe Camp Nou cu o nou-promovata sunt toate sansele sa ne ofere un recital pe cinste.
Eu voi miza pe catalani si iti recomand sa profiti de cota marita daca inca nu ai un cont deschis la casa de pariuri online. Vezi mai jos tot ce trebuie sa faci.

CLICK AICI si pariaza pe Barcelona la cota 25.0 cu Huesca in La Liga !!

Pariaza doar aici la cota 25.0 pe Barcelona cu Huesca

Unde gasesti oferta promotionala si cum functioneaza?

Mai intai, click pe acest link al promotiei https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Barcelona-cu-Huesca-la-cota-25  care te va duce direct pe pagina ofertei.

Deschide apoi un cont la casa de pariuri online, folosind la inregistrare codul bonus ZFBNFL.

Dupa ce efectuezi o depunere in contul creat, nu trebuie decat sa plaseazi primul tau pariu pe victorie Barcelona in disputa cu Huesca. In mod normal, cota este infima, de doar 1.05, dar tu vei primi acum cota marita de 25.0 pentru 5 RON din miza ta. Suna bine nu-i asa?

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii?

Daca castigi, mai intai, vei incasa banii conform cotei normale pariate de pe site. Diferenta pana la cota promotionala de 25.0 o vei incasa ulterior sub forma de bonus la casa de pariuri.

Ce trebuie sa mai stii?

Sunt eligibili doar clientii care isi deschid un cont nou. Retine ca aceasta oferta speciala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.
Pentru a fi eligibil, vezi ca pariul sa fie plasat pre-meci si pe bilet simplu.
Bonusul Betfair este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20.

CLICK AICI si pariaza pe Barcelona la cota 25.0 cu Huesca in La Liga !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here