Pariaza intr-o saptamana 125 RON la Betfair si vei primi bonus 25 RON

0

Joaca bilete la pariuri cu minim 4 pronosticuri din fotbal pe durata unei saptamani in valoare de minim 125 RON la Betfair (deschide cont acum) si vei primi un bonus in valoare de 25 RON.

Aceasta este o promotie buna pentru ca ai timp 7 zile sa plasezi pariurile eligibile. Partea buna este ca poti primi bonusul chiar si in conditiile in care joci un singur bilet format din minim 4 pronosticuri si cu o miza de cel putin 125 RON.
Oferta este valabila pentru toate competitiile de fotbal din sectiunea Sportsbook de la Betfair. De asemenea trebuie sa stii ca sunt luate in calcul doar pariurile pre-meci, iar fiecare pronostic de pe bilet trebuie sa aiba o cota minima de 1.50. Biletele care con'in aceleasi pronosticuri nu vor fi luate in calcul la promotie.

Bonusul de 25 RON va fi creditat in maxim 12 ore de la finalul ultimului meci si va putea fi plasat pe orice meci din sectiunea Sportsbook la cote de minim 1.20. Bonusul va fi valabil in cont doar pentru 48 de ore de la creditare.

Miza pariurilor plasate din fonduri bonus nu va fi creditata in cont (de exemplu daca primesti bonusul de 25 RON si-l joci pe un bilet cu cota 3 si el va fi castigator in cont vei primi 50 RON cash).

Joaca ACUM pariuri multiple la Betfair Sportsbook pentru a primi un bonus de 25 RON!

Salvează

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here