Pariaza la Betano pe El Clasico si primesti un bonus de pana la 100 lei si 100 rotiri gratuite la jocurile slot!

0

Cel mai asteptat meci din fotbalul european, Barcelona – Real Madrid isi consuma duminica inca un episod. Cu aceasta ocazie, casa de pariuri online Betano a lansat o noua misiune interesanta. Poti castiga pana la 100 lei bonus si in plus rotiri gratuite la cele mai tari jocuri slot. Ai mai jos toate detaliile necesare.

CLICK AICI si deschide cont la Betano – primesti 500 lei bonus!

100 lei bonus la betano daca pariezi pe el clasico

Ce trebuie sa faci?

  1. Logheaza-te in contul Betano sau Da CLICK AICI si deschide cont!.
  2. In partea de jos a paginii vei observa un mesaj cu misiunea “El Clasico!“. Da click pe “Afla mai multe” si apoi pe “Incepe Misiunea!“.
  3. Plaseaza un pariu simplu LIVE, de cel putin 20 lei, selectand piete din prima repriza* la cote de minimum 1.60 in meciul Barcelona – Real Madrid!

Pietele eligibileRezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză.

Ce castigi?

Indiferent de rezultatul pariului tau vei castiga un FULLBET in valoare de 40% din miza plasata, ce poate ajunge pana la 100 lei. In plus ai sansa de a castiga pana la 100 rotiri gratuite la jocul slot Spinata Grande.

Pariaza ACUM pe El Clasico si castiga 100 lei bonus!

Cum trebuie sa pariezi bonusul?

FULLBET-ul este valabil DOAR pentru repriza a doua din El Clasico! El trebuie pariat pe o cota de minimum 1.50. In urma pariului plasat cu bani bonus vei pastra in cont intreg castigul (miza+profit).

Ce mai trebuie sa stii?

  • Te poti inscrie la misiune pana cel tarziu Duminica, 27/10, la ora 17:50.
  • Sunt luate in considerare numai pariurile LIVE, plasate cu minim 20 lei la cote de cel putin 1.60 pe pietele eligibile la El Clasico.
  • Rotirile gratuite vor fi creditate in contul tau in maxim 24 de ore de la incheierea misiunii. Ai la dispozitie 3 zile pentru a le utiliza.
  • Daca inchizi pariul initial cu cash out misiunea se considera pierduta si nu mai primesti bonusul.

FULLBET de 100 lei pentru El Clasico – profita ACUM!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here