Pariaza la Betano pe meciul Anglia – Belgia si castigi un FULLBET

0

Derby-ul grupei G se joaca joi, de la ora 21:00, intre Anglia si Belgia si nu putem sa ne asteptam decat la un meci spectaculos. Ti-ai pregatit pariurile pentru acest joc? In continuare eu iti voi arata cat de simplu este sa castigi un FULLBET de 200 RON, plus 20 de rotiri gratuite la jocurile slot daca pariezi la Betano pe acest meci.

fullbet de 200 ron pentru anglia belgia

Click AICI si pariaza pe Anglia – Belgia pentru a castiga 200 RON FULLBET!

Cum te inscrii pentru aceasta promotie?

Misiunea Betano se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor noi. Daca nu ai mai pariat pana acum la aceasta agentie, Click AICI si deschide cont!.

Dupa ce te loghezi in cont, in partea de jos a paginii vei observa un mesaj pop-up cu misiunea. Trebuie sa apesi pe “Afla mai multe”, iar apoi pe “Incepe Misiunea!”.

Daca nu observi totusi acest mesaj, te poti inscrie la promotie dand click pe butonul “Misiuni”, selectand oferta “Anglia vs Belgia!” si apasand pe butonul “Incepe Misiunea!”.

Acum tot ce mai trebuie sa faci este sa plasezi un pariu simplu, de minim 20 RON, selectand piete din prima repriza la meciul dintre Anglia si Belgia, la o cota de cel putin 1.50.

Ce castigi de pe urma acestei misiuni?

Indiferent de rezultatul pariului plasat, vei castiga un FULLBET in valoare de 50% din miza jucata, in limita a 200 RON. Acesta va fi acordat imediat dupa incheierea primei reprize din meciul Anglia – Belgia.

In plus, vei primi si “Penalty-ul norocos”, prin intermediul caruia poti castiga pana la 20 de rotiri gratuite la jocul slot Football Champions Cup! Acesta va fi acordat in contul tau de jucator la 24 de ore dupa incheierea meciului.

Pariaza ACUM pe Anglia – Belgia si castigi 200 RON bonus si 20 rotiri gratuite!

Cum trebuie sa folosesti FULLBET-ul?

FULLBET-ul poate fi jucat DOAR pe a doua repriza din meciul Anglia – Belgia. Acesta trebuie pariat pe cote de minim 1.50. Pentru a juca un bilet folosind banii bonus, selecteaza intai cotele, apasa pe butonul “FULLBET” si apoi pe “PARIAZA ACUM”.

In urma pariului jucat cu FULLBET, vei pastra in cont atat miza plasata, cat si profitul generat!

Ce mai trebuie sa stii?

  • Te poti inscrie la misiune pana cel tarziu joi, 28/06, la ora 21:35.
  • Se iau in considerare doar pariurile simple, plasate cu bani reali, minim 20 RON, la cote de cel putin 1.60 pe pietele eligibile la meciul Anglia – Belgia.
  • Pietele disponibile pentru pariere sunt: Rezultat Prima repriza, Scor corect in prima repriza, Goluri prima repriza Peste/Sub, Ambele echipe inscriu in prima repriza, Total goluri Prima repriza, Sansa dubla la pauza, Cornere prima repriza (Peste/Sub).
  • FULLBET-ul va fi creditat in pauza meciului si poate fi folosit doar pe repriza a doua din Anglia – Belgia.
  • Daca folosesti functia de cash-out, atunci misiunea se considera pierduta.

Click AICI pentru a castiga un FULLBET de 200 RON la meciul Anglia – Belgia!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here