Pariaza pe Liga Campionilor la Betfair; primesti 100 RON bonus

0

Asteptarea a luat sfarsit, pentru ca la acest mijloc de saptamana incepe balul in competitiile europene. Chiar si fara echipe romanesti avem ce vedea in Liga Campionilor si Europa League, iar oferta la pariuri este extrem de bogata. Se stie ca profitul poate veni foarte usor pe aceste competitii pe care echipele mari le trateaza cu maxim de seriozitate.
Iti recomand oferta la casa de pariuri online Betfair deoarece ea vine cu o noua promotie speciala si iti ofera 100 RON bonus pe cea mai tare competitie inter-cluburi din Europa. Vezi mai jos cat de simplu il obtii si tu.

CLICK AICI si pariaza pe Liga Campionilor; primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Pariaza pe Liga Campionilor la Betfair primesti 100 RON bonus

Cum functioneaza?

  • Intra in contul tau de client Betfair. Daca inca nu ai cont la operatorul de pariuri, Inregistreaza-te aici si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu simplu pe meciuri de marti din Liga Campionilor, cu o miza de minim 100 RON si cota de cel putin 1.50.

Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 50 RON sub forma de pariu gratuit, care poate fi utilizat pe meciuri de miercuri din Liga Campionilor.

Ce trebuie sa mai stii?

Sunt eligibile la promotie atat pariurile live cat si cele pre-meci. O singura data poti accesa aceasta oferta promotionala.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru oferta. Nici cele anulate sau rambursate.

Bonusul primit si nu poate fi retras ca numerar, dar castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile. Il poti folosi doar asa cum se mentioneaza mai sus.
Chiar daca bonusul expira in doua zile, retine ca il poti folosi exclusiv pe meciuri de miercuri, din Liga Campionilor.

CLICK AICI si pariaza pe Liga Campionilor; primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here