Pariaza pe Liverpool in finala Ligii Campionilor si poti transforma 225 lei in 2.375 lei

0

liverpool promotii champions league

Din 2005 asteapta fanii lui Liverpool o noua “urecheata” in vitrina cu trofee. Anul acesta elevii lui Klopp sunt mai aproape ca niciodata de a aduce trofeul Ligii Campionilor dupa 13 ani pe Anfield Road.

In cazul in care crezi ca acest lucru se va intampla iti recomand sa citesti cu mare atentie acest articol. Vei afla cum poti transforma 225 lei in 2.375 lei, cu riscuri minime de a pierde bani.

Acest lucru este posibil datorita unor promotii exclusive existente la casele de pariuri online. Promotiile sunt valabile doar pentru persoanele care n-au cont la agentiile respective. Poti beneficia de toate, in cazul in care n-ai pariat pana acum la acele case, sau doar de o parte dintre ele.

Investitia maxima este una relativ mica, de 225 lei, in timp ce castigul eventual maxim este foarte mare, de 2.150 lei.

5 cote marite pentru succesul “cormoranilor”

Cota 15 pentru victorie Liverpool (in timpul regulamentar)

cota 15 liverpool casa 1La o casa de pariuri poti paria 50 lei pe victoria “cormoranilor” in 90 de minute, iar daca pariul va fi castigator vei primi 750 lei.

Pentru a avea sanse sa obtii acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 1 (daca nu deschizi cont de pe acest link nu va fi completat automat codul promotional in formularul de inregistrare).
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe victorie Liverpool in finala (timp regulamentar, 1×2), in sectiunea Sportsbook, la cota normala din oferta

Cota 10 pentru victorie Liverpool (in timpul regulamentar)

cota 10 liverpool casa 2O noua oferta pentru victoria “rosiilor” in timpul regulamentar. Daca pariul va fi castigator vei lua 500 lei, la o miza de doar 50 lei. Partea buna este ca vei primi 100 lei si daca pariul tau nu va fi castigator.

Pentru a avea sanse sa obtii acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 2, la cod bonus scrie COTA10 (atentie, nu depune prin Skrill/Neteller).
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe victorie Liverpool in finala (timp regulamentar, 1×2), la cota normala din oferta

Cota 10 pentru Liverpool castiga trofeul

cota 10 liverpool casa 3O alta agentie de pariuri ofera cota 10 pentru ca Liverpool sa ridice trofeul (inclusiv dupa prelungiri sau penalty-uri). Astfel vei paria 50 lei si daca elevii lui Klopp vor castiga cupa, vei lua 500 lei. Partea buna este ca in cazul in care pariul va fi pierdut vei primi inapoi cei 50 de lei.

Pentru a putea obtine acest castig urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 3
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe Liverpool castiga trofeul, la cota normala din oferta.

Cota 14 pentru Liverpool castiga trofeul

cota 14 liverpool casa 4Inca o cota marita pentru elevii lui Klopp, valabila si aceasta la fel ca si precedenta inclusiv daca se vor juca reprize de prelungiri si penalty-uri. Partea buna la aceasta promotie este ca primesti si bonus 100% din suma depusa prima data.

Pentru a putea obtine acest profit suplimentar urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 4
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 25 lei pe Liverpool castiga trofeul, la cota normala din oferta.

Profit triplu pentru Liverpool castiga trofeul

bonus admiral profit boostO casa de pariuri ofera profit triplu la primul pariu plasat, astfel poti castiga mai mult daca vei paria pe Liverpool si Salah&co vor castiga finala, indiferent cand o vor face.

Pentru a obtine profit triplu urmeaza pasii:

  1. Da CLICK AICI si deschide cont la casa de pariuri 5
  2. Joaca PRIMUL PARIU cu 50 lei pe Liverpool castiga cupa, la cota normala din oferta.

Cat castigi in urma acestor 5 promotii?

Bun, presupunem ca s-a terminat finala si avem 3 scenari posibile. Le luam pe rand.

Varianta 1: Real Madrid castiga trofeul

In acest caz toate cele 5 pariuri plasate ar fi pierdute, doar ca gratie promotiilor existente in loc de o pierdere totala de 225 lei se vor pierde mai putin bani. Mai exact doar 50 lei si practic se poate spune ca ai castigat 175 lei. Acest lucru se intampla deoarece la casa 2 vei primi 100 lei, la casa 3 iti vor fi acordati 50 lei, iar la casa 4 vei ramane cu bonusul de 25 lei.

Varianta 2: Liverpool castiga finala dupa prelungiri sau penalty-uri

In situatia aceasta avem 100 lei bonus la casa 2, alaturi de 500 lei la casa 3, 375 lei la casa 4 si aproximativ 250 lei (in functia de cota jucata) la casa 5. Astfel, cu o investie de doar 225 lei vom avea in conturi 1.225 lei, adica profit net de 1.000 lei.

Varianta 3: Liverpool castiga finala in timpul regulamentar

Aici totul e simplu. Toate cele 5 pariuri vor fi castigate si suma obtinuta va fi cu adevarat impresionanta, in conditiile in care miza totala a fost de 225 lei. Totalul maxim care poate fi obtinut este de aproximativ 2.375 lei (750+500+500+375+~250). Se observa ca profitul net este de 2.150 lei.

Ce mai trebuie sa stii

In toate situatiile sumele castigate vor fi sub forma de bonusuri care au anumite conditii de rulaj. Nu le mai detaliez aici deoarece le vei gasi pe site-urile agentiilor de pariuri daca accesezi linkurile din acest articol.

Concluzii

In conditiile in care sta sa inceapa si Campionatul Mondial de fotbal nu cred ca strica nimanui un supliment de pana la 2.150 lei pariind practic 225 lei pe cote ce nu depasesc 3.30.

Casa de pariuriBonusLink special
Casa 1Cota 15 victorie LiverpoolPariaza AICI >>
Casa 2Cota 10 victorie LiverpoolPariaza AICI >>
Casa 3Cota 10 Liverpool castiga trofeulPariaza AICI >>
Casa 4Cota 14 Liverpool castiga trofeulPariaza AICI >>
Casa 5Profit triplu Liverpool castiga trofeulPariaza AICI >>

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here