Pariaza pe Romania – Muntenegru; Primesti 50 RON bonus special !

0

Romania debuteza astazi in Liga Natiunilor si da piept cu Muntenegru. Tricolorii pornesc favoriti intr-un prim pas dintr-o competitie care ne poate duce chiar la Campionatul European. Tu ce ai pariat? Daca te pregatesti sa mizezi pe meciul tricolorilor, iti recomand sa o faci la Betfair , pentru ca aici vei primi un bonus special sub forma de pariu gratuit, in valoare de 50 RON. Merita sa profitam nu-i asa?
Oferta este bogata, avem ce paria, asa ca acceseaza cat mai repede oferta operatorului prezentat. Mai jos iti arat toate detaliile si vei vedea cat de simplu este totul.

CLICK AICI si pariaza pe Romania – Muntenegru; primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Pariuri Romania Muntenegru

Cum functioneaza promotia?

  • Evident ca trebuie sa fii client al casei de pariuri online Betfair. Daca inca nu ai cont la operatorul de pariuri, Inregistreaza-te aici si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu combinat, pre-meci, la confruntarea dintre Romania si Muntenegru din Liga Natiunilor. Tine cont de faptul ca iti trebuie o miza de cel putin 50 RON si macar o cota de minim 1.50 pe bilet pentru a fi eligibil la oferta.

Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 50 RON sub forma de pariu gratuit, care poate fi utilizat apoi pe orice meci de fotbal la Betfair.

Ce trebuie sa mai stii?

Important !!. Pariaza doar pre-meci; pariurile live nu sunt eligibile pentru promotie.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta.
Bonusul primit este valabil timp de doua zile. El nu poate fi retras ca numerar, dar castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte de rulaj. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile. Il poti folosi doar asa cum se mentioneaza mai sus.

CLICK AICI si pariaza online la Betfair! Primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here