Pariaza 15 lei pe victorie Barcelona si gol marcat de Messi

0

Sambata de la Liga ne-o aduce in prim plan pe Barcelona, care merge la Real Sociedad. Trebuie neaparat sa profiti de doua super oferte la casele de pariuri online. Iti arat in acest articol cum poti poti castiga 675 RON, investind doar 15 RON pe meciul de la San Sebastian.

Real Sociedad Barcelona 1

Totul este foarte usor, iar eu iti arat in continuare ca nu ai ce pierde. Retine ca esti pe profit si daca iese un singur pariu din cele propuse mai jos.

Vorbesc in continuare despre oferte care se adreseaza clientilor noi la doua case de pariuri online. Chiar daca nu esti familiarizat cu depunerea prin card, cont bancar, etc, probabil stii ca este foarte usor sa depui prin Paysafecard (gasesti la orice colt de strada un magazin sa ti-l ofere).

Pasul 1: Deschiderea conturilor

Da CLICK AICI, deschide cont la casa de pariuri 1 

Intra AICI si deschide cont la casa de pariuri 2 

Atentie! Linkurile de mai sus sunt speciale, doar daca deschizi cont dupa ce le accesezi vei beneficia de cotele marite!

Pasul 2: Efectuarea depunerilor

La fiecare din cele 2 case de pariuri fa prima depunere (la ambele poti depune 25 RON cu Paysafecard)

Pasul 3: Plasarea pariurilor

 • La casa de pariuri 1 joaca 5 RON pe pronosticul victorie Barcelona cu Real Sociedad. Pariul trebuie sa fie jucat la cota normala din oferta agentiei. 
 • La casa de pariuri 2 joaca 10 RON pe pronosticul gol marcat de Leo Messi in Real Sociedad vs Barcelona. De asemenea, pariul trebuie sa fie jucat la cota normala din oferta operatorului. 

Pasul 4: Validarea pariurilor 

Aici avem 4 scenarii si le voi prezenta pe fiecare dintre ele:

 1. Barcelona castiga si Leo Messi inscrie – la casa 1 vei primi imediat castigul la cota normala, iar in urmatoarele 24 de ore iti va fi acordata si diferenta pana la 175 RON sub forma de bonus, iar la casa 2 vei primi de asemenea castigul la cota normala si in urmatoarele 72 de ore iti va fi creditata si diferenta pana la 500 RON sub forma de bonus.
  Ai pariat 15 RON si ai castigat in total 675 RON, acesta fiind scenariul ideal. 
 2. Barcelona castiga dar Messi nu marcheaza – la casa 1 vei primi imediat castigul din cota normala, iar in urmatoarele 24 de ore iti va fi acordata si diferenta pana la 175 RON sub forma de bonus; la casa 2 pierzi pariul. 
  Ai pariat 15 RON si ai castigat 175 RON, chiar daca ai prins doar un pariu din doua
 3. Nu castiga Barcelona, dar Messi inscrie  – la casa 2 vei primi castigul la cota normala imediat si in urmatoarele 72 de ore iti va fi creditata si diferenta pana la 500 RON sub forma de bonus. La casa 1 ai pierdut pariul
  Ai pariat 15 RON si ai castigat 500 RON, asta in conditiile in care ai prins doar un pariu din doua. 
 4. Nu castiga Barcelona si nici Leo Messi nu inscrie – pierzi ambele pariuri. 
  Ai parit 15 RON si ai pierdut 15 RON.

Parerea mea este ca marita sa incerci ambele oferte. In cel mai rau caz vei pierde doar 15 RON, dar sansa de a castiga foarte simplu 675 RON nu trebuie ratata. Daca vrei s-o faci, da click pe linkurile speciale:

Link special casa 1: https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-victorie-Barcelona-cu-Sociedad-la-cota-35 
Link special casa 2: https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-gol-Messi-cu-Sociedad-la-cota-50

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here