Pariezi pe Craiova – Dinamo la Betfair?

0

Doua dintre favoritlele la titlu in Liga 1 joaca in acest weekend pe teren propriu. Ma refer la Craiova si FCSB, care vor intalni Dinamo, respectiv FC Botosani. Te-ai gandit ce sa pariezi la meciul lor?
Trebuie neaparat sa accesezi oferta la Betfair, pentru ca ea ti-a pregatit o surpriza la aceste partide. Plaseaza un pariu simplu pe meciul din aceaasta seara de la Craiova si vei primi automat 25 RON pe care sa ii folosesti gratuit la jocul FCSB-ului. Merita sa profitam nu-i asa?

CLICK AICI si pariaza pe fotbal; primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Pariezi pe Craiova – Dinamo la Betfair O sa primesti 25 RON gratuit pentru FCSB – Botosani de maine

Cum functioneaza?

  • Intra in contul tau de client Betfair. Daca inca nu ai cont la operatorul de pariuri, Inregistreaza-te aici si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la disputa Craiova – Dinamo din aceasta seara, pe una din pietele de marcatori (Primul marcator, Ultimul marcator sau Marcator in meci). Vezi sa ai o miza de cel putin 50 RON pentru a fi eligibil la oferta.

Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 25 RON gratuit, care poate fi utilizat pe orice piata de marcatori la duelul dintre FCSB si FC Botosani de duminica.

Ce trebuie sa mai stii?

Sunt eligibile doar pariurile plasate pre-meci. O singura data poti accesa aceasta oferta.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta.

Bonusul primit si nu poate fi retras ca numerar, dar castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile. Il poti folosi doar asa cum se mentioneaza mai sus.

CLICK AICI si pariaza online! Primesti 450 RON bonus la inregistrare !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here