Pariu de cota 2.13 la Serbia – Romania; cu el incasezi si 50 RON bonus

0

Romania joaca luni in Serbia si nu isi permite un pas gresit daca doreste sa mai pastreze sanse in aceasta grupa de Liga Natiunilor. Chiar daca a debutat slab, remizand acasa cu Muntenegru, sperantele sunt mari in fata unei nationale sarbe care nu va cauta sa inchida jocul. Ce ai pariat la acest meci?
Eu am analizat oferta disponibila la case de pariuri online Betfair si mi se pare ca am gasit un pariu combinat excelent. Combin o selectie pe rezultat final si una pe goluri, pentru o cota buna de 2.13. Pariez la Betfair pentru ca acest operator ne da si un bonus de 50 RON pe meciul tricolorilor. Vezi mai jos biletul meu.

CLICK AICI si ia pariul gratuit la Serbia – Romania!!

Romania Serbia Liga Natiunilor

Cum accesezi bonusul?

  • CLICK AICI si vei ajunge direct pe pagina casei de pariuri online Betfair. Intra in contul tau, sau daca inca nu ai unul, Inregistreaza-te aici si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu combinat, pre-meci, la disputa de luni dintre Serbia si Romania. Vezi sa ai o miza de cel putin 50 RON, iar macar una dintre selectiile de pe bilet sa fie de cota minim 1.50.

Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 50 RON la Betfair, care poate fi utilizat pe orice meci de fotbal.

Ce am pariat eu?

Serbia Romania

Merg aici pe sarbi, care cred ca au forta sa se impuna lejer. Tricolorii nu pot rivaliza cu o nationala care a aratat bine la Cupa Mondiala si are in lot jucatori de zeci de milioane de euro. Diferenta este prea mare in opinia mea. Astept si minim doua goluri pe tabela, de la doua echipe care nu au ce apara.

Ce trebuie sa mai stii?

Important !! Sunt eligibile la promotie doar pariurile combinate, pre-meci. Vezi ca toate selectiile de pe bilet sa fie de la meciul Serbia – Romania.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta.
Bonusul de 50 RON va fi disponibil in contul tau timp de doua zile si pentru utilizarea lui nu ai cerinta de cota minima. Castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte de rulaj. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile.

CLICK AICI si pariaza online la Betfair pe Serbia – Romania!!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3077%+646.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here