Pariu gratuit de 50 RON pentru meciul Dinamo – Steaua

0

In aceasta saptamana vor avea loc doua dueluri Dinamo vs Steaua. Primul dintre ele se va disputa joi 3 martie 2016 pe stadionul din Stefan cel Mare si conteaza pentru mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Dinamo - Steaua pariu gratuitNetbet (deschide cont acum) vine cu o oferta tentanta pentru acest duel din Cupa Romaniei. Plaseaza un pariu pre-live pe bilet simplu cu miza minima de 100 RON si daca acesta este pierdut vei beneficia de un pariu gratuit de 50 RON din partea celor de la Netbet. Tine cont ca doar pariurile cu miza minima de 100 RON se califica pentru promotie!

Pentru a participa la promotie trebuie sa intri pe pagina promotiei “Freebet 50 RON – Dinamo vs Steaua” si sa dai click pe butonul “Inscriere” pana pe 3 martie la ora 18:30 GMT.

In cazul in care ai ghinion si vei beneficia de bonusul Netbet atunci trebuie sa stii ca acesta va fi creditat pana pe 4 martie la ora 21:00 GMT. Bonusul de 50 RON va trebui rulat de trei ori pe evenimente cu cote de cel putin 1.60.

Pariaza acum pe meciul Dinamo – Steaua la Netbet si pe langa oferta de mai sus vei beneficia si de cote marite pentru acest duel!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here