Pariuri LIVE la Juventus – Real Madrid

0

Intalnirea de la Cardiff va fi prima finala a Ligii Campionilor care se va juca pe un teren acoperit, luandu-se aceasta masura datorita temerii de un posibil atentat terorist. Chiar daca Buffon a zis ca nu este o mare diferenta intre un meci jucat intr-o arena acoperita si un meci jucat in conditii normale n-ar fi o idee rea sa astepti sa vezi primele 15-20 de minute inainte de a juca un pariu pe finala Ligii Campionilor 2017.

De aceea m-am gandit sa-ti prezint cateva promotii de care poti profita daca ai de gand sa joci pariuri live pe Juventus – Real Madrid. De toate acestea poti beneficia atat daca ai cont la casele de pariuri care le propun, cat si daca te inregistrezi astazi la ele accesand linkurile corespunzatoare de mai jos.

Tombola cu premii de peste 50.000 RON la Unibet

Intra pe ACEASTA PAGINA si opteaza pentru promotie! Dupa startul partidei joaca cel putin un pariu live cu miza minima de 60 RON pe o cota de cel putin 1.40 pe finala Ligii Campionilor. Astfel vei intra in tragerea la sorti care va avea loc luni 5 iunie.

Marele castigator al extragerii va lua nu mai putin de 12.500 RON (in conditiile in care va paria doar 60 RON), al doilea extras va lua 5.000 RON si tot asa pana la cel de-al 100-lea extras, care va primi “doar” 125 RON.

Deschide cont AICI la Unibet pentru a paria diseara live pe marea finala!

Pariu live fara risc de 40 RON la Sportingbet

Joaca la sportingbet.ro un pariu live cu o miza de cel mult 40 RON si in cazul in care ai ghinion si pierzi vei primi integral suma pariata sub forma de free bet.

Doar primul pariu simplu plasat live pe finala cu o miza cuprinsa intre 4 si 40 RON se califica pentru promotie. Eventualul pariu gratuit va fi creditat pana cel tarziu in cursul zilei de luni si va trebui jucat apoi in decurs de maxim 7 zile. In cazul in care va fi castigat vei ramane in cont cu profitul obtinut.

Deschide cont AICI la Sportingbet pentru a paria diseara live pe marea finala!

Pariu live fara risc de pe mobil de 50 RON la Betano

Joaca din aplicatia pentru mobil de la betano.com un pariu live cu o miza de cel mult 50 RON si in cazul in care ai ghinion si pierzi vei primi integral suma pariata sub forma de full bet.

Doar primul pariu simplu plasat live prin intermediul aplicatiei pe finala cu o miza cuprinsa intre 5 si 50 RON se califica pentru promotie. Eventualul pariu gratuit va fi creditat pana cel tarziu in cursul zilei de luni si va trebui jucat pe orice tip de pariu. In cazul in care full bet-ul va fi castigator in cont vei primi castigul total (inclusiv miza, lucru care nu se intampla la promotia de la Sportingbet).

Deschide cont AICI la Betano pentru a paria diseara live pe marea finala!

Pariu live fara risc de 200 RON la Netbet

Joaca la netbet.ro un pariu live cu o miza cuprinsa intre 100-200 RON pe o cota de cel putin 1.50 si in cazul in care ai ghinion si pierzi vei primi integral suma pariata sub forma de bonus. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa te inscrii pe ACEASTA PAGINA.

Tine cont ca la promotie se califica si pariurile pre-meci jucate pe finala la cote de 1.50+. Eventualul bonus va fi creditat pana cel tarziu in cursul zilei de luni si va trebui rulat apoi in decurs de maxim 7 zile de 6 ori pe cote de cel putin 1.60.

Inregistreaza-te aici la promotie pentru a paria live fara risc pe marea finala!


Daca scoatem din calcul promotia de la Unibet poti beneficia de pariuri LIVE fara risc de pana la 290 RON pe finala Ligii Campionilor. Ai putea, de exemplu, sa joci imediat dupa ce incepe meciul sumele maxime care sunt rambursate (respectand cerintele – pariu din aplicatie la Betano si insriere la promotie la Netbet) pe pariul peste 2.5 goluri iar daca va fi sa iasa pariul vei avea in conturi peste 600 RON cash, in timp ce daca pariul va fi pierdut vei primi pana luni in conturi cei 290 RON jucati de tine.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here