Misiune Betano: Plaseaza un pariu pre-meci sau LIVE pe Craiova – FCSB si castigi un FULLBET de 200 RON!

0

Derby-ul etapei din Romania Liga 1 se joaca intre Craiova si FCSB, in Banie! Cu ocazia acestui meci extrem de interesant, poti castiga usor un FULLBET de 200 RON la agentia de pariuri online Betano. Daca esti interesat de aceasta promotie, atunci citeste cu atentie randurile urmatoare, in care iti voi explica pas cu pas tot ceea ce trebuie sa faci pentru a profita de oferta.

Click AICI si pariaza pe CSU Craiova – FCSB! Castigi garantat un FULLBET de 200 RON!

200 ron fullbet pentru craiova fcsb

Cum te inscrii pentru aceasta promotie?

Oferta se adreseaza atat clientilor existenti la Betano, cat si celor noi. Daca nu ai mai pariat pana acum niciodata la aceasta casa de pariuri, Click AICI si deschide cont!.

Dupa ce te-ai logat in contul de utilizator, in partea de jos a paginii iti va aparea un mesaj de tip pop-up cu promotia si trebuie sa dai click pe “Afla mai multe“.

Daca totusi acest mesaj nu iti apare, trebuie sa apesi pe butonul “Misiuni” din meniul paginii principale, sa selectezi oferta “Univ. Craiova vs FCSB! FULLBET de 200 RON” si sa dai click pe “Incepe Misiunea!”.

Acum tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-meci sau LIVE pe meciul dintre CSU Craiova si FCSB, pe una din pietele eligibile, la cota de cel putin 1.80, cu miza de minim 20 RON.

Pietele eligibileRezultat Prima repriza, Goluri prima repriza Peste/Sub, Sansa dubla la pauza, Scor corect in prima repriza, Ambele echipe inscriu in prima repriza, Total goluri Prima repriza, Cornere prima repriza.

Ce castigi de pe urma acestei promotii?

Indiferent de rezultatul pariului tau, vei primi un FULLBET in valoare de 50% din miza plasata, ce poate ajunge la 200 RON! Astfel, daca mizezi 400 RON pe un pariu de cota 1.80 la Craiova – FCSB castigi garantat 200 RON FULLBET!

Pariaza ACUM pe Craiova – FCSB si castigi garantat un FULLBET de 200 RON!

Cum trebuie sa pariezi FULLBET-ul?

FULLBET-ul trebuie pariat pe cote de cel putin 1.50, iar acesta este valabil pana la data de 16.05.2018. In urma pariului plasat cu FULLBET, vei pastra atat miza pariului, cat si profitul generat de acesta!

Ce mai trebuie sa stii?

  • Doar pariurile plasate cu bani reali, pe cote de cel putin 1.80, pe meciul dintre Craiova si FCSB sunt eligibile pentru promotie.
  • Numai pariurile pe pietele prezentate mai sus se califica pentru aceasta oferta.
  • Pariurile pentru care s-a folosit functia de cash out nu sunt luate in considerare.

Click AICI pentru a primi 200 RON FULLBET pe CSU Craiova – FCSB!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here