Pont cu cota 10 pentru Manchester United – Chelsea!

0
664

Vezi aici ce pronostic pe care-l poti juca la cota 10 am pentru tine la disputa de pe Old Trafford! In articolul Ponturi pariuri Manchester United – Chelsea ti-am propus un pronostic pentru meciul zilei, pronostic care poate fi jucat la casa de pariuri prezentata in articolul respectiv la o cota de 1.666. 

Partea interesanta este ca poti juca acel pronostic – sansa dubla x2 –  la o super cota de 10! 

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

Cum este posibil acest lucru?

Destul de simplu! Nu trebuie decat sa urmezi pasii de mai jos. 

  1. Dai CLICK AICI
  2. Deschizi cont la casa de pariuri scriind la cod bonus COTA10
  3. Faci o prima depunere la agentia de pariuri Netbet (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller)
  4. Joci primul pariu cu o miza de 40 RON (poti juca si mai putin, dar de ce sa nu profiti la maxim de promotie?) pe pronostic sansa dubla x2 la meciul Manchester United – Chelsea. Pariul se plaseaza la cota normala din oferta de pariuri.

Mai departe exista 2 scenarii mari si late:

  1. Chelsea nu pierde la Manchester si tu castigi imediat cash castigul la cota normala si pana miercuri seara primesti diferenta pana la 500 RON (daca pariezi 50 RON) sub forma de bonus. 
  2. Chelsea pierde pe Old Trafford, caz in care iti este restituita sub forma de bonus de 2 ori valoarea mizei pierdute, adica vei primi 100 RON daca suma pariata de tine va fi de 50 RON!

Se poate vedea ca in ambele cazuri ai doar de castigat!

Nu vreau sa inchei articolul fara sa mentionez ca oferta prezentata de mine in acest articol este valabila pentru orice pronostic care are cota minima 1.20 la agentia de pariuri respectiva, cu conditia sa respecti cei 3 pasi prezentati anterior. Ideea e ca daca nu vrei sa joci sansa dubla recomandata ai putea alege alte pariuri, precum: peste 1.5 goluri in meci, Manchester United marcheaza, 1-3 goluri, 2-6 goluri etc.

Joaca AICI un pariu de cota 1.20+ pe Manchester United – Chelsea cu 50 RON si ia 500 RON daca va fi castigator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here